Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός μιλώντας για τα επαγγελματικά της είπε πως αυτή την περίοδο έχει πολύ ελεύθερο χρόνο καθώς δεν εργάζεται.
Αποκάλυψε πως δεν είχε καμία πρόταση και επειδή ντρέπεται δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο για να πει «είμαι διαθέσιμη».
Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το αν πρέπει να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι στα θέατρα με την ίδια να απαντά πως πρέπει να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι λέγοντας πώς πρέπει να κάνουμε όλοι το εμβόλιο για να μην πεθάνουμε.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.