Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στα μπουζούκια

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης Πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στα μπουζούκια

Νέα κοινή εμφάνιση πραγματοποίησε το ερωτευμένο ζευγάρι

vandi_mpismpikis_xr
To βράδυ του Σαββάτου, 27 Νοεμβρίου, αφού το live του «Just The Two Of Us» έφτασε στο τέλος του, η Δέσποινα Βανδή και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, βγήκαν για ποτό, τραγούδι και χορό!



Το όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο φαίνεται ότι έχει σταματήσει να κρύβεται από τις κάμερες και τους παπαράτσι, πέρασε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί όπου την τρέχουσα περίοδο τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες κάλεσαν τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, η οποία με την υπέροχη φωνή της χάρισε στο κοινό αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφήθηκαν για μία ακόμη φορά με τον καλλιτέχνη κρητικής μουσικής Μανώλη Κονταρό. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο  δημοσίευσε σε story στο Instagram το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου ο Μανώλης Κονταρός, εκφράζοντας την αγάπη του και τη συμπάθειά του προς τη Δέσποινα και τον Βασίλη. «Ευχαριστώ πολύ κουμπαράκια μου που με τιμήσατε» σημειώνει.

kontraosmanlis
Κλείσιμο


Το Ιnsta Story του Βασίλη Μπισμπίκη από το χθεσινό βράδυ:

vasilis

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης