ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει πως στα εγκαίνια της σχολής δεν είχε καλέσει μόνο τη Βανδή, αλλά και τον Μπισμπίκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει πως στα εγκαίνια της σχολής δεν είχε καλέσει μόνο τη Βανδή, αλλά και τον Μπισμπίκη

Ο ηθοποιός διέψευσε όσα είπε ο διοργανωτής του event ότι καλεσμένη ήταν μόνο η Δέσποινα Βανδή

vandibisbikis
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Λιάρου, διοργανωτή του event για τα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου και τους καλεσμένους του, Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, στην εκπομπή Happy Day, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά και διέψευσε τα λεγόμενά του.

Ειπώθηκε ότι καλεσμένη στην εκδήλωση ήταν μόνο η Δέσποινα Βανδή, ενώ εκ των υστέρων έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης θα παρευρεθεί για να την συνοδεύσει, γεγονός που όπως υποστηρίζει ο Λάκης Λαζόπουλος, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού ο ίδιος είχε επιμεληθεί την λίστα των καλεσμένων και είχε φροντίσει ο ηθοποιός να είναι οπωσδήποτε εκεί, καθώς διδάσκει επίσης στην σχολή.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιάρος είχε πει: «Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδής – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα, αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν, όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βέβαια, με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ναι.. Η πρόταση έγινε απ' όσο ξέρω στην Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δεν ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε, αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει».

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, με την σειρά του τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις του στέλνοντας μία επιστολή και αναφέροντας πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν και εκείνος καλεσμένος του, καθώς διδάσκει και στην δραματική σχολή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfzhuxi0wckh-st)


«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100, επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε, τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου. Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή, την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί», διαβεβαίωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο κος Λιάρος μάλλον, δεν ενημερώθηκε σωστά και απολογήθηκε με την σειρά του στον Βασίλη Μπισμπίκη. «Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι, το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».





Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αγωνία για την πορεία της πανδημίας - Πότε θα αποφασιστεί πώς θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα

Γκάλοπ: Κυριαρχία κυβέρνησης έναντι ΣΥΡΙΖΑ, αγωνία για πανδημία, πίεση για υποχρεωτικότητα εμβολίου

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του κόντρα στη Φενέρ «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή του συνέχεια και ελπίζει στην πρωτιά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης