Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από την κινητή μονάδα εμβολιασμού στην Αριστοτέλους

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Ουρές έξω από την κινητή μονάδα εμβολιασμού στην Αριστοτέλους

Οι πολίτες, που έχουν βγει και για τη Black Friday, άρχισαν να σχηματίζουν ουρές για να εμβολιαστούν, που έφτασαν μέχρι και τη Λεωφόρο Νίκης

emvoliasmoi_aristotelous
Δεκάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού που στήθηκε σήμερα στην Αριστοτέλους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της 4ης ΥΠΕ, με σκοπό να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Οι πολίτες, που έχουν βγει και για τη Black Friday, άρχισαν να σχηματίζουν ουρές, που έφτασαν μέχρι και τη Λεωφόρο Νίκης, αρκετά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, για να πραγματοποιήσουν άλλοι την πρώτη και άλλοι την τρίτη δόση του εμβολίου. Μάλιστα, οι αρμόδιοι έχουν μοιράσει στον κόσμο χαρτάκια προτεραιότητας.

Εμβόλιαστικο κέντρο στην Αριστοτέλους


Κλείσιμο
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας προσερχόμενος στην κινητή μονάδα εμβολιασμού ανέφερε ότι «πρόκειται για μια πρωτοβουλία ώστε να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί και να να μπορέσουμε να κάνουμε σε αυτή εδώ την πλατεία σε μερικές μέρες τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Για άλλη μια φορά ο δήμος Θεσσαλονίκης και η 4η ΥΠΕ έφεραν τον εμβολιασμό στην καρδιά της πόλης, αυτή τη μέρα που υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην αγορά».

Κωνσταντίνος Ζέρβας στην κινητή μονάδα εμβολιασμού στην Αριστοτέλους


Από την πλευρά του, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «εκμεταλλευτήκαμε την ημέρα που ξέρουμε ότι ο κόσμος κινείται στην αγορά και προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτοβουλία», ενώ διευκρίνισε ότι αντί για 6 εμβολιαστικές γραμμές που προβλέπονταν στήθηκαν 8 και αναμένεται να περάσουν περίπου 600 πολίτες για να εμβολιαστούν σήμερα.

Πηγή: GRTimes

Ειδήσεις σήμερα

Η ΕΕ θα σταματήσει τις πτήσεις από νότια Αφρική εξαιτίας της μετάλλαξης της Μποτσουάνα - Κρούσμα και στο Ισράηλ

«Δρ. Μαγικός... Αυλός»: Ιταλός γυναικολόγος έπειθε γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του για να τις «θεραπεύσει»

«Στοπ» της Ιταλίας στις πτήσεις από χώρες της νότιας Αφρικής λόγω της μετάλλαξης της Μποτσουάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ