«Δεν θα άφηνα το νεογέννητο παιδί μου για να πάω στο Survivor» λέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

«Δεν θα άφηνα το νεογέννητο παιδί μου για να πάω στο Survivor» λέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Ο τραγουδιστής απαντά στο εάν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης

iiiiiiiiiiii-1
Το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος σε λίγες μέρες θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς,  έκανε δηλώσεις στο «Happy Day» και τοποθετήθηκε για όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τη συμμετοχή του στο «Survivor». Θα συμμετάσχει τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης ή όχι;

Για την κόρη του, η οποία θα έρθει σύντομα στον κόσμο, και την ετοιμόγεννη γυναίκα του, υπογράμμισε: «Έχουμε φτάσει επιτέλους στην τελική ευθεία. Σε 20-25 ημέρες μας έρχεται η κορούλα. Ανυπομονούν και τα άλλα δύο παιδιά μας να γνωρίσουν την αδερφούλα τους. Δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία για μία γυναίκα η εγκυμοσύνη, αλλά με την αγάπη και την υπομονή όλα ξεπερνιούνται. Μέσα από όλο αυτό έμαθα κι εγώ πολλά πράγματα. Ήμουν δίπλα της, οπότε ήταν ένα μάθημα για εμένα. Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά.

Ταλαιπωρήθηκε λίγο τους πρώτους μήνες, γιατί έπρεπε να είναι συνεχώς ξαπλωμένη, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfw51a72qpl5-st)


Σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο «Survivor», ξεκαθάρισε πως στο φετινό τουλάχιστον δεν πρόκειται να λάβει μέρος: «Δεν υφίσταται. Για τον απλό λόγο ότι δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου, ένα νεογέννητο μωράκι 3,5 ημερών, και να φύγω να πάω σε ένα μακρινό μέρος, χωρίς καν να έχω επικοινωνία με την οικογένειά μου σε μία τόσο σημαντική στιγμή. Δεν έχει νόημα να σας πω αν μου έγινε ή όχι η πρόταση, γιατί δεν υφίσταται να πάω».

Ειδήσεις σήμερα:

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει τον φάκελο

Κερατσίνι: Οργή και ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης