Μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την σχέση του με το αλκοόλ έκανε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα εθισμού που αντιμετώπισε σε κάποια φάση της ζωής του.
«Έκανα τα λάθη στην αρχή. Έκανα λάθη και στην εφηβεία, αλλά τώρα είμαι ήσυχος. Θα σας πω... για να ξέρει και ο κόσμος. Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το αλκοόλ, με πήρε όμως, η μπάλα, δουλεύοντας νύχτα. Η καριέρα αυτή κράτησε 22 χρόνια, γιατί δουλεύω νύχτα από το 1996 στη Ρόδο», είπε αρχικά.
Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ενώ δεν ήταν αλκοολικός, είχε φτάσει να πίνει κάθε βράδυ. «Δεν ήταν θέμα αλκοολισμού, δεν σηκωνόμουν το μεσημέρι να πιω, αλλά κατάλαβα ότι πίνω κάθε μέρα. Πώς θα γίνει; Πώς θα περάσεις το βράδυ; Πώς θα αντέξεις μετά την παράσταση μέχρι τις 4 το πρωί; Δε μου δημιούργησε πρόβλημα το αλκοόλ, αλλά με έκανε αρκετά οξύθυμο. Ήμουν από πριν, αλλά έγινα πολύ εύφλεκτος», δήλωσε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.