Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποχώρησε από δύο θεατρικές παραστάσεις, επειδή δεχόταν κακή συμπεριφορά

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποχώρησε από δύο θεατρικές παραστάσεις, επειδή δεχόταν κακή συμπεριφορά

Ο ηθοποιός αναφέρεται στο κίνημα MeToo

xrisostomou
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε σήμερα (5/11) ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από δύο παραστάσεις. Παράλληλα, έκανε λόγο για την επιστολή, την οποία έγραψε, αλλά δεν έστειλε ποτέ στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σχετικά με τις δύο θεατρικές παραστάσεις από τις οποίες αποφάσισε να αποχωρήσει, επειδή δεχόταν άσχημη συμπεριφορά, σημείωσε: «Στην πρώτη περίπτωση, ο άνθρωπος εκείνος ήταν αλλιώς όταν τον γνώρισα και αλλιώς όταν έγινε σκηνοθέτης. Κάτι έπαθε ο άνθρωπος όταν γίνεται κάτι. Ούτε εγώ ήμουν ψύχραιμος τότε, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, αλλά το σύστημα το επιτρέπει και εγώ το είχα επιτρέψει στο θέατρο. Στην άλλη περίπτωση, νόμιζα ότι έκανα λάθος κι ότι εγώ ήμουν ο περίεργος. Εν τέλει, όταν έφυγα, κατάλαβα ότι το παιχνίδι της εξουσίας εμένα δεν μου κάνει».

«Ήξεραν ότι υπάρχει ο τρόμος και ήταν χειριστικοί» δήλωσε για τους κακοποιητές.

Έπειτα, τόνισε: «Κάποια στιγμή άρχισα να εκτιμώ τον εαυτό μου και να μην δέχομαι κανιβαλισμό».



Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhquum9zni9-st)
Κλείσιμο


Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ήταν σωστή η κίνησή του να εγκαταλείψει τις δύο θεατρικές παραστάσεις, υπογράμμισε: «Έκανα το σωστό και με βοήθησαν και οι συνάδελφοί μου πάρα πολύ. Γιατί όταν κάνεις την κίνηση μόνος σου, νιώθεις μόνος και φοβόμουν πως θα με έκραζαν όλοι και θα εμένα άνεργος. Αυτές είναι οι βασικές σκέψεις. Όλοι μου έλεγαν πώς βρήκα το θάρρος. Τότε κατάλαβα πως όλοι το είχαν σκεφτεί κι απλά εγώ έκανα μία παρόρμηση, που μου βγήκε σωστή και την πλήρωσα. Γιατί όταν φεύγεις από μία παράσταση, δεν πας σε άλλη παράσταση την επόμενη μέρα. Μένεις άνεργος. Ήταν συνειδητή απόφαση. Έλεγα τέλειωσε, θα κυκλοφορήσει παντού, αυτός έχει εξουσία και τις γνωριμίες».

Όσον αφορά την επιστολή που σύνταξε για τα περιστατικά κακής συμπεριφεράς τα οποία έχει βιώσει, την οποία τελικά δεν έστειλε στο ΣΕΗ, γνωστοποίησε: «Έγραψα μία επιστολή στο ΣΕΗ, ήταν βασανιστικό, θυμήθηκα πράγματα. Το έβγαλα φωτογραφία, το έστειλα σε φίλους, το έκλεισα και το άφησα. Με αρρώστησε τρεις ημέρες. Δεν ξέρω γιατί δεν το έστειλα. Μπορεί να έκανα καλά, μπορεί να μην έκανα. Αν με καλέσουν, δεν θα πω ψέματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης