Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «πήρε το όπλο της» και η Ζενεβιέβ δεν έκλαψε ποτέ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «πήρε το όπλο της» και η Ζενεβιέβ δεν έκλαψε ποτέ

Ερχονται σημαντικές εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς πλησιάζει η ώρα του πρώτου λογαριασμού πριν τις γιορτές

TV_papageorgiou
Το Mega πλέον αναδεικνύεται σε πρώτο κανάλι. Αυτό σημαίνει πολλά για την τηλεοπτική ψυχολογία. Την λεγόμενη ψυχολογία του νικητή. Ένα δυνατό brand αποκτά άλλη αξία στο τηλεκοντρόλ και οι πρωταθλητές του ενισχύονται στην πορεία. Κερδίζει και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό και χρωστάει πολλά στην πρωινή ζώνη η οποία είναι από «μπετόν». Ο δρόμος είναι μακρύς και ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί. Όμως δεν μπορούμε να μην μιλάμε για αποτυπωμένες τάσεις και σαφείς ενδείξεις προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως στη ζωή έτσι και στην τηλεόραση πλέον υπάρχουμε για να τσακωνόμαστε. Το μότο μιας κοινωνίας σε αποδρομή, μετά από πολλές κρίσεις, οι οποίες ακόμη ροκανίζουν τις βάσεις της είναι «καβγαδίζω άρα υπάρχω». Η συγκεκριμένη αρρωστημένη συνθήκη δεν διαβρώνει μόνο τα κοινωνικά αλλά και τα τηλεοπτικά θεμέλια. Οι εκπομπές πλέον επιδίδονται απροκάλυπτα σε κυνήγι των Μαγισσών και όταν δεν υπάρχουν τις εφευρίσκουν. Κόντρες, απαντήσεις και σχόλια «λερώνουν» ακόμη και προθέσεις που στην αρχή της σεζόν έδειχναν «καλές». Κρίμα.

Το «Πρωινό» δεν είναι εύκολη υπόθεση για να χάσει την μάχη. Θυμηθείτε το. Γίνεται πολλή και έντονη δουλειά και ο ρυθμός της εκπομπής είναι από τους ταχύτερους στο τηλεοπτικό πεδίο.

Ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να κάνει πολλά είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και δεν αναφέρομαι στο βαρετό «Style me up», συγχωρέστε με δεν μπορώ τις μεταμορφώσεις γιαλαντζί στην τηλεόραση, αλλά στην προοπτική που ανοίγεται μπροστά της τη νέα σεζόν. Στην συνέντευξή της χθες το βράδυ στο «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδειξε ότι ωρίμασε. Η απάντηση που έδωσε στο ζήτημα της αποχώρησής της από το «GNTM» και την σχέση με την Βίκη Καγιά ήταν η καλύτερη μέχρι σήμερα. Κι έβαλε πολλά και πολλούς στη θέση τους. Το κορίτσι έχει λάμψη και τηλεοπτική προοπτική. Με καλή αρχισυνταξία, κατάλληλη ομάδα και σκαλέτα μπορεί να κάνει πολλά. Αλλωστε αυτή η συνταγή μαζί με αισθητική έσωσε και την Δανάη.

Κλείσιμο
barka


Η συμπαθέστατη θα επαναλάβω όπως και άλλες φορές Φλορίντα Πετρουτσέλι ώρες - ώρες λέει κάτι πράγματα που ίσως, δίχως πρόθεση, να μην έπρεπε. Δεν λες για παράδειγμα ότι η Ζενεβιέβ δεν έχει κλάψει ποτέ στη ζωή της επειδή έχει υιοθετήσει μία σκληρή περσόνα σε ένα ριάλιτι. Δεν χαρακτηρίζεις μία γυναίκα από τον τηλεοπτικό ρόλο της. Είναι λίγο σκληρό και η Φλορίντα είναι πολύ τρυφερό πλάσμα για να πιστεύει κάτι τέτοιο…

Πολλά Καλλιστεία γίνονται τώρα τελευταία. Ολο εστεμμένες αναδεικνύονται, όλο τίτλοι, στέμματα και κορδέλες βλέπουμε. Μνήσθητί μου, Κύριε.

Δεν έκλεισε ακόμη ο Γιάννης Λάτσιος στο Open. Θα δούμε τι θα γίνει. Ας μην βιαζόμαστε. Τα λέγαμε και την περασμένη εβδομάδα. Είναι πολύ έμπειρος. Συζήτηση γίνεται και συνεχίζεται.

Το κουίζ για να αναστατώσει... Δύο προγράμματα δεν θα επιβιώσουν τηλεοπτικά το 2022… Και δεν είναι και μικρές. Μην αρχίσετε τα μηνύματα και τα τηλέφωνα. Είπαμε, δεν απαντάμε…

Υ. Γ. Χρήστο μου, αγαπημένε μου, άνδρας ο οποίος τραγουδάει την αλήθεια του «έχω κλάψει για πολλές γυναίκες» είναι αθάνατος στις ψυχές μας. Καλό ταξίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης