Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν άντεχα τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δεν άντεχα τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη»

Ο ηθοποιός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

leuteris1
Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε σήμερα στην «Super Κατερίνα» και εξομολογήθηκε άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, έκανε λόγο για τον Κώστα Δόξα  και το «YFSF», όπου υπήρξε διαγωνιζόμενος.

Για τη δύσκολη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, γνωστοποίησε: «Εγώ συνεργάστηκα μαζί του ένα καλοκαίρι. Ήταν μία δύσκολη συνεργασία. Είχε την άποψή του για τα πράγματα, την επέβαλλε με τον τρόπο που θεωρούσε αυτός σωστό. Δεν τσακωθήκαμε, του είπα: "Πέτρο, εγώ δεν μπορώ να έρθω κι άλλη χρονιά να συνεργαστούμε". Φώναζε πολύ. Είπα μέσα μου ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Είναι μία δύσκολη δουλειά, που θεωρώ ότι μπορεί να βγει η δουλειά αναίμακτα. Δεν άντεχα τις φωνές να σου πω την αλήθεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl5f98oajo9-st)


Έπειτα, σχολίασε τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση: «Εγώ τον Κώστα και την Μαρία τους γνώρισα στη Νάξο. Πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, πολύ παθιασμένο ζευγάρι. Ο Κώστας είχε προφανώς θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι γινόταν. Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μία βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του και από τον άνθρωπό του. Αν δεν τα έχει κάνει, εύχομαι καλή πορεία στο δικαστήριο, γιατί φαντάζομαι τώρα θα πάρει αυτό τον δρόμο το πράγμα. Βλέπεις δύο ανθρώπους που θες να τους πεις: "Προσπαθήστε για το παιδί να είστε καλά, προσπαθήστε το πάθος και το λάθος όσο γίνεται να το βιώσετε για εσάς". Στο κάτω-κάτω όταν κλείνει μία πόρτα ενός σπιτιού, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται μέσα. Δεν μπορείς να ξέρεις».

«Όταν έφυγε από το "YFSF", μου είπε μία πολύ σοφή κουβέντα: "Αν ήμουν βενζινάς, δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι"» σημείωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar».

Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης