Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Δόξα μετά το δικαστήριο για τη διατροφή της κόρης του

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Δόξα μετά το δικαστήριο για τη διατροφή της κόρης του

Στο δικαστήριο βρέθηκε χθες ο Κώστας Δόξας με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση - Οι πληροφορίες για όλα όσα έγιναν εκεί

kostas_doxas
Ο λόγος που το πρώην ζευγάρι βρέθηκε χθες (5/11) στις δικαστικές αίθουσες ήταν γιατί ο τραγουδιστής προσέβαλε την προηγούμενη απόφαση, η οποία έδινε αποκλειστική επιμέλεια της τεσσάρων ετών κόρης τους, Σοφίας, στην Μαρία Δεληθανάση.

Η συνήγορος της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Open Weekend» και υποστήριξε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ενδελεχώς, καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λυπηρό να αιτείται ο κύριος Δόξας τη μείωση της διατροφής, κυρίως του παιδιού του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται πουθενά, εκτός από δύο εμφανίσεις που κάνει στην Πάτρα, ενώ και κανονικά εργάζεται και επιτυχημένη πορεία έχει και για τον κλάδο του είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχει αρκετή δουλειά, τις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του  OPEN:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfijzof7kzk1-st)


Λίγες ώρες αφού τελείωσε η δίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του OPEN: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί, δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».

«Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου» τόνισε ήταν στην εκπομπή ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση «μέτρα για τους ανεμβολίαστους»: Οι Αθηναίοι στην Ερμού για τα ψώνια τους - Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ

Προβάδισμα Λοβέρδου δίνει δημοσκόπηση της GPO – Ακολουθούν Παπανδρέου και Ανδρουλάκης

Αράχωβα: Η «Ακουαρέλα» μιας τραγωδίας πουλήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης