«Θα είναι πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με τους γονείς μου» υποστηρίζει η Τζένη Καζάκου

Η νέα και όμορφη ηθοποιός αναφέρεται στην γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Καζάκο και την μητέρα της, Τάνια Τρύπη 

Η Τζένη Καζάκου, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», βρέθηκε σήμερα (5/11) καλεσμένη στo «ΜΕGA Καλημέρα».

Σχετικά με την γιαγιά της, την διάσημη και αξέχαστη ηθοποιό Τζένη Καρέζη, αλλά και τη σύγκριση που κάνουν πολλοί μεταξύ της ίδιας και εκείνης, υποστήριξε: «Την φοβήθηκα λίγο την σύγκριση με την γιαγιά μου, γιατί αυτό το βίωνε και ο μπαμπάς μου. Ακόμη δηλαδή το βιώνει και τον ρωτάνε πώς αισθάνεται για αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, το τι θα κάνω εγώ είναι δικιά μου ευθύνη».

Έπειτα, εξήγησε: «Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ελαφρυντικά λόγω ονόματος, αλλά μία, δύο, τρεις… Μετά, αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στο επάγγελμα, θα με διώξει το επάγγελμα από μόνο του, διότι δεν θα συμφέρω. Ούτε σε παραγωγό ούτε σε σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς θα πέσει και δεν συμφέρει κανέναν αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΜΕGA:



Τέλος, η γλυκιά ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να συνυπάρξει με τους γονείς της -Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη- σε μία θεατρική παράσταση: «Αν και δεν το έχω δοκιμάσει για να το πω με σιγουριά, φαντάζομαι πως θα είναι πάρα πολύ ωραία να βρεθούμε θεατρικά με την μητέρα και τον πατέρα μου».




Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr