Τάνια Τρύπη: «Σταμάτησα να τρώω κρέας για ηθικούς λόγους»

Τάνια Τρύπη: «Σταμάτησα να τρώω κρέας για ηθικούς λόγους»

Η ηθοποιός αποφάσισε να γίνει vegan, όταν παρακολούθησε ένα βίντεο με μια αγελάδα που της παίρνουν το μωρό της διά της βίας

ΤΑΝΙΑ-ΤΡΥΠΗ
Η Τάνια Τρύπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» και μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη για την απόφασή της να αφαιρέσει το κρέας από τη διατροφή της.

«Η αποχή από τα ζώα και τα ζωικά παράγωγα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, απλά ας πούμε ότι τώρα απέκτησε ταυτότητα. Είναι πιο συνειδητά τα πράγματα. Αποφάσισα ότι μπορώ κι εγώ να συμβάλλω ώστε να καλυτερεύσουν τα πράγματα» εξήγησε η ηθοποιός.

«Ο βιγκανισμός στη βάση του έχει ηθικούς κώδικες. Εγώ έγινα vegan για ηθικούς λόγους. Αυτό σημαίνει ότι και τα καλλυντικά μου είναι vegan και η ένδυσή μου και όλη η νοοτροπία.
(…) Δεν παίρνω βιταμίνες. Τίποτα δεν χρειάζεται να πάρω. Η μεσογειακή διατροφή τα έχει όλα. Αν αφαιρέσεις το ίδιο το ζώο και τα παράγωγά του όλα τα άλλα είναι φουλ βιταμίνες.
Είμαι vegan για πολλούς λόγους και παρεμπιπτόντως μου κάνει καλό στην υγεία
»
εξήγησε η ηθοποιός , αποκαλύπτοντας ότι vegan έγινε και η μεγαλύτερη κόρη της Μαρίνα, όχι όμως και η δεύτερη κόρη της, Τζένη, που έχει αποκτήσει με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης