Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ήμουν η φωνή του Ντόναλντ Ντακ, μετάνιωσα πολύ που δεν πήγα στην Αμερική με την Disney»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ήμουν η φωνή του Ντόναλντ Ντακ, μετάνιωσα πολύ που δεν πήγα στην Αμερική με την Disney»

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε ποια ήταν η καλύτερη πρόταση που έχει δεχτεί

καζακος
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και τον ρόλο του ως... Ντόναλντ Ντακ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως στις ελληνικές μεταγλωττίσεις του γνωστού κινουμένου σχεδίου της Disney ήταν εκείνος που δάνειζε την φωνή του στον ήρωα.

«Ένα πράγμα, για το οποίο έχω μετανιώσει πάρα πολύ, ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ. Στις παλιές μεταγλωττίσεις, εγώ ήμουν ο Ντόναλντ. Ήμουν μονοπώλιο. Μόνο εγώ το έκανα. Μετά υπήρχε και κάποιος άλλος, που το έκανε με τον λαιμό, αλλά το σωστό είναι με το μάγουλο. Εγώ το κάνω όπως ήταν το ορίτζιναλ, με το μάγουλο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κάνει τον Ντόναλντ Ντακ

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως είχε μία πρόταση από την Disney, όμως δυστυχώς δεν την δέχτηκε. «Μου είχε έρθει μία πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες να κάνω τον Ντόναλντ. Είπα, θα αφήσω τώρα τις δουλειές μου εδώ πέρα, να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Και δεν πήγα ο βλάκας».

Βέβαια, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόρη του, Τζένη, που το τελευταίο διάστημα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από τους ρόλους της στην τηλεόραση. Όσον αφορά τις συγκρίσεις που γίνονται με την ίδια και την γιαγιά της, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε: «Σίγουρα έχει άγχος που γίνονται συγκρίσεις, οι οποίες βέβαια, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Λένε ότι είναι ίδια η γιαγιά της, εγώ πάντως δεν το νομίζω. Έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Την έχω προετοιμάσει, της έχω κάνει μία κουβέντα. Είναι κάτι που θα την κάνει πιο δυνατή, θα το δείτε».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cevown5w4tz5-st)



Ειδήσεις σήμερα

Σεμπάστιαν Κουρτς: Η νέα πτώση του «παιδιού-θαύματος» της αυστριακής πολιτικής

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Εφιάλτης στη Βόρεια Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια, ισοπεδωμένοι δρόμοι, μεγάλες καταστροφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης