Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος μετά τον χαμό που προκάλεσε με αφορμή τα απρεπή σχόλια που έκανε για το βάρος μίας άγνωστης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του αλλά και τη νέα αρχή που θέλει να κάνει στη ζωή του.
«Θεώρησα ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να μηδενίσω και να ξεκινήσω από την αρχή. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να διορθώσω τα λάθη μου. Είμαι σπίτι και είμαι καλά στην υγεία μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.
Είπε επίσης πως διέγραψε τις αναρτήσεις του καθώς θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή...
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας