Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν κάποιες ημέρες ο Τάσος Ξιαρχό, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα στην κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της.
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της νεαρής κοπέλας, όπου εξηγούσε πόσο άσχημα νιώθει με όσα έγιναν, ο γνωστός χορογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, πως σε καμία περίπτωση δεν φέρει κάποια ευθύνη.
«Θεωρώ κρίμα να νιώθει τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε πολύ και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.
Για την κατάσταση της υγείας του δήλωσε: «Όλα είναι μια χαρά, τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και να τα θυμόμαστε στο μέλλον και να γελάμε».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.