Η συγκίνηση της Χαρούλας Αλεξίου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Μπίλι μου, γιαβρί μου, μυτόγκα μου, αγάπη μου, σε λατρεύω!

Η συγκίνηση της Χαρούλας Αλεξίου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Μπίλι μου, γιαβρί μου, μυτόγκα μου, αγάπη μου, σε λατρεύω!

Στάζει μέλι όταν μιλάει για τον δικό της Μπίλι η σπουδαία ερμηνεύτρια

alexiou-papakwnstantinou1
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και μίλησε για όλα. Στην εκπομπή «Ενώπιως - Ενωπίω» παρενέβησαν πολλοί φίλοι, συνεργάτες και «συνοδοιπόροι» του τραγουδιστή που μαζί έγραψαν μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες της καριέρας του.

Για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού τόσο για τον καλλιτέχνη όσο και για τον άνθρωπο αλλά και το παιδί που κρύβει μέσα σου. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Χρήστος Θηβαίος, η Γιώτα Νέγκα, ο στιχουργός Οδυσσέας Ιωάννου αλλά και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκαν στη φιλία που τους δένει με τον σπουδαίο ερμηνευτή.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χάρουλας Αλεξίου η οποία βγήκε σε… ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή.

Σε ένα ξέσπασμα αγάπης η Χαρούλα απευθύνθηκε στον τραγουδιστή με τα αγαπημένα της υποκοριστικά. «Μπίλι μου, γιαβρί μου, τζιγέρι μου, μυτόγκα μου» είπε απευθυνόμενη στον φίλο της, προκαλώντας το αυθόρμητο γέλιο.

«Μυτόγκα μου, αγάπη μου, σε λατρεύω», είπε αρχικά για να συνεχίσει:  «Τον λατρεύω τον Βασίλη. Για μένα όπως και για όλους όσοι τον έχουν αγαπήσει είναι ο δικός μας, ο άνθρωπος μας, είναι οικογένεια μας. Πάντα λέει την αλήθεια, είναι σεμνός, ο Μπίλης είναι κάτι άλλο, από όλους τους τραγουδιστές και για αυτό ακόμα τον αγαπάνε όλοι. Δεν θα τελειώσει για εμάς ποτέ ο Βασίλης. Το σύνθημα Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε, δεν βγήκε τυχαία».

«Το κλάμα που έβγαλα όταν είδα την παράσταση με τον Παντελή Βούλγαρη δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν εξαιρετική αυτή η δουλειά», είπε η Χάρις Αλεξίου για το «9 και 5». «Ο Βασίλης είναι από τους τραγουδιστές που δεν παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει, δεν έχει δει αφ΄υψηλού τον ευατό του ποτέ. Δίνεται σαν να το κάνει για τελευταία φορά» κατέληξε η Χάρις Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου μάλιστα έβγαλε από τα αρχεία της και εντόπισε μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν τους, όταν τραγουδούσαν μαζί. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cetr5848njmp-st)


Στο τέλος του βίντεο και ενώ η Χαρούλα νόμιζε πως είχε κλείσει η κάμερά της ο φακός την έπιασε να συγκινείται...

Ειδήσεις σήμερα:

Φάρμακα για κορωνοϊό: Αισιοδοξία για τα αποτελέσματα - Θα είναι έτοιμα τέλος του 2021, λέει ο Μπουρλά


Σε διαθεσιμότητα ο YouTuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός: Η μάχη με το έγκλημα, ο χορός και οι... sci-fi νουβέλες


Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης