Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλάει για την καριέρα του - «Δε μου λέει τίποτα το Εθνικό Θέατρο, το έχω πετάξει από πάνω μου»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλάει για την καριέρα του - «Δε μου λέει τίποτα το Εθνικό Θέατρο, το έχω πετάξει από πάνω μου»

 «Όταν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να κυνηγήσω πράγματα, εμένα το μυαλό μου ήταν αλλού, στο να περνάω καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων

papazisis
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του πορεία, όσο και στην προσωπική του ζωή.

«Δεν ξέρω αν έχω εξάρτηση από την δουλειά μου, αλλά κι έτσι να είναι, δεν θα ήθελα να έχω. Δηλαδή στην Ελλάδα το να υπάρχεις μέσα σε αυτή την δουλειά λειτουργεί αναγκαστικά ως εξάρτηση, δηλαδή πρέπει να είσαι συνέχεια σε μια εγρήγορση χειμώνα - καλοκαίρι, ώστε να βρίσκεσαι σε αυτό που ονομάζουμε πρώτη γραμμή. Εγώ αποφάσισα τελικά ότι δεν θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή, αλλά θέλω να υπάρχω στην γραμμή. Ίσως αυτό είναι και το μεγάλο μου λάθος, ότι όταν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να το κυνηγήσω, εμένα το μυαλό μου ήταν αλλού, στο να περνάω καλά και συνεχίζει να είναι έτσι. Νομίζω ότι πλέον μου έρχονται καλά πράγματα, άρα έχω την πολυτέλεια να διαλέξω», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο πτυχίο του από το Εθνικό Θέατρο και εξήγησε πως είναι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει. «Δε μου λέει τίποτα που είμαι απόφοιτος του Εθνικού. Το έχω πετάξει αυτό από πάνω μου. Δηλαδή, σε κάποια φάση, όταν ξεκίνησαν και τα social media, ήθελα να το κάψω το πτυχίο μου. Το μοναδικό θέατρο που δεν με έχει διαλέξει, είναι το Εθνικό», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfdmpda6levt-st)
Κλείσιμο


Για τον γιο, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Βανέσσα Αδαμοπούλου, δήλωσε: «Όσο αληθινοί κι αν είναι οι σύγχρονοι γονείς, πάντα θα υπάρχει ένα ψεύτικο κομμάτι απέναντι στο παιδί. Του δείχνεις τα πράγματα, όχι πιο όμορφα, αλλά πιο προσιτά σε μία παιδική ηλικία. Υπάρχει διαφορετική αντίληψη, δεν χρειάζεται να μάθει πράγματα που δεν είναι ακόμη της ηλικίας του. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς. Το μόνο που με ενδιαφέρει στην φάση με το παιδί είναι να μπορώ να ξέρω ότι θα μεγαλώσει και θα πει: “Είχα έναν μπαμπά, ο οποίος ήταν εντάξει”. Νιώθω μια ηθική υποχρέωση απέναντι του».

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης εξήγησε τον λόγο που συχνά αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Δεν είναι το κόμπλεξ μου ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Το κόμπλεξ μου γενικότερα είναι ότι δεν μου αρέσει να μιλάω. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τα προσωπικά που είχα στην ζωή μου, που έχω ή που θα έχω πρέπει να τα επικοινωνήσω μέσω της κάμερας. Έχω λίγο τιθασεύει το άγριο πνεύμα μου, το έχω πατήσει λίγο μέσα μου σε αυτή την φάση που βρίσκομαι. Αλλά που θα πάει; Θα ξυπνήσει», είπε χαρακτηριστικά.





Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην προκαλεί «κρίσεις» - Ξεκίνησε η συνάντησή τους

«Self test και στους εμβολιασμένους» ζητά ο Σαρηγιάννης - Προβλέπει 5.000 κρούσματα στα μέσα Νοέμβρη

Δυσφορία για τις καντρίλιες για την εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ έως τις 5 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης