Ο Μανώλης Μαυροματάκης έχει βιώσει κι εκείνος άσχημη συμπεριφορά από σκηνοθέτη, όπως αποκάλυψε.
Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot. και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές μέσα από τον χώρο του θεάματος.
Όπως εξήγησε, στο παρελθόν υπήρχε η άποψη πως όταν ο σκηνοθέτης «σε βασάνιζε», αυτό σήμαινε ότι «σε εκτιμά».
«Υπήρχε η άποψη στην γενιά μου ότι επειδή σε εκτιμά ο σκηνοθέτης, ασχολείται μαζί σου και σε βασανίζει. Υπάρχει όμως, και καλύτερος τρόπος σίγουρα. Το έχω ζήσει κι εγώ και σε περίπτωση μάλιστα, που δεν με εκτιμούσε. Το έκανε, γιατί φοβόταν», ανέφερε ο ηθοποιός.
Στην συνέχεια, εξήγησε τι επίδραση είχε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη στην ψυχοσύνθεσή του. «Στενοχωρήθηκα πολύ κι όταν συνέβη δεν είχα βρει ακόμα τον τρόπο να βάλω μέσα μου τα δικά μου όρια σχετικά με το μέχρι που μπορείς να φτάσεις μέσα στην ψυχή μου. Γιατί αυτή είναι μια δουλειά, που έχει να κάνει με την ψυχή σου και εκεί μπαίνει ο άλλος. Το θέμα είναι να μην μπει και την κακοποιήσει, αλλά αυτό είναι και σχετικό με το πως αντιλαμβάνεται ο άλλος το θέμα της ηθικής και της αρετής», δήλωσε.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.