Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει»

Καθημερινά στις 18:40, στο MEGA

TOAYRIO_2810
Μεγάλες ανατροπές έρχονται στη σειρά «Το Αύριο Μας Ανήκει».

Τι θα δούμε από τη Δευτέρα 1 έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 36 - Δευτέρα 1 Νοεμβρίου:
Η Κορίνα γνωρίζει τον καινούργιο εργάτη στους αμπελώνες, τον Μίλτο. Η Κατερίνα δεν δέχεται τους όρους του Λευτέρη για το διαζύγιο και ξεκαθαρίζει ότι θέλει να έχει η ίδια την επιμέλεια του παιδιού. Η έρευνα για τα παράνομα φυτοφάρμακα συνεχίζεται, και ο Μάνος ανακαλύπτει κάποια ύποπτα δελτία παραγγελίας του εργοστασίου, κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος τα έχει υπογράψει. Ο Κωστής παίρνει την μεγάλη απόφαση και πηγαίνει να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατός δότης και μπορεί να βοηθήσει την Νικολέττα. 

DSC_8757


Επεισόδιο 37 - Τρίτη 2 Νοεμβρίου:
Η Κορίνα προσεγγίζει τον Λιάκο και τον παρακαλεί να βρει τον Πασχάλη και να τον βοηθήσει να διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Κωστής μαθαίνει ότι είναι συμβατός δότης, μια επιπλοκή όμως στην υγεία του, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Έλλη συλλέγει κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την έρευνα της αστυνομίας και ο Λευτέρης προσπαθεί να βγάλει ένταλμα έρευνας. Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή, η αγωνία κορυφώνεται και οι αντοχές των αγαπημένων της έχουν εξαντληθεί. 

DSC_8786
Κλείσιμο



Επεισόδιο 38 - Τετάρτη 3 Νοεμβρίου:
Ο Πασχάλης επικοινωνεί κρυφά με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το στίγμα του. Ο Ντάλας νιώθει θιγμένος με τις φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν σε σχέση με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Δεσμεύεται πως θα αποδείξει την αθωότητά του. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας στο πρόσωπό του κλονίζεται και η Σοφία βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Νικηφόρος της συμπαραστέκεται και ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο Λευτέρης συναντά τυχαία την Κατερίνα σε τρυφερή στιγμή με κάποιον άλλο άντρα. 

DSC_8848



Επεισόδιο 39 - Πέμπτη 4 Νοεμβρίου:
Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το δημαρχιακό του αξίωμα κάτω από το βάρος της φημολογίας εναντίον του. Προτείνει στη Φανή να αναλάβει τη θέση του. Η ερωτική σχέση της Κορίνας με τον Μίλτο γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη κάπου στην Ήπειρο και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παίρνει μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα πείθει την Σοφία να ζητήσει στήριξη από έναν ειδικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. 

DSC_8851



Επεισόδιο 40 - Παρασκευή 5 Νοεμβρίου:
Ο Μίλτος παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας Ντάλα, η Κορίνα όμως συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Ο Σπύρος προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της Νικολέττας και ξημεροβραδιάζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τα αισθήματα της Αλεξάνδρας για τον Μένιο κλονίζονται περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι ο Μένιος ευθύνεται για το υγειονομικό σκάνδαλο με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το διαζύγιό του με την Κατερίνα. Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε. 

S244_EP25_TRAILER_mxf_01_14_44_20_Still002



Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη,  Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου,  Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη, κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη

Ειδήσεις σήμερα:

Βάσω Γουλιελμάκη: «Ένας εμμονικός θαυμαστής μου έκλεινε μόνος του ραντεβού στο σπίτι μου και στο θέατρο, φοβήθηκα»

Facebook - Meta: Ο Ζούκερμπεργκ ποζάρει με το νέο λογότυπο και την επωνυμία της εταιρείας του

Σακελλαροπούλου: Πολλές φορές αισθανθήκαμε δικαιολογημένα μόνοι -Μέρκελ: O διάλογος ήταν πάντα το κλειδί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης