Βάσω Γουλιελμάκη: «Ένας εμμονικός θαυμαστής μου έκλεινε μόνος του ραντεβού στο σπίτι μου και στο θέατρο, φοβήθηκα»

Βάσω Γουλιελμάκη: «Ένας εμμονικός θαυμαστής μου έκλεινε μόνος του ραντεβού στο σπίτι μου και στο θέατρο, φοβήθηκα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA «Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», την εμμονή που είχε ένας θαυμαστής μαζί της και την κόρη της που θα φύγει στο εξωτερικό για τις σπουδές της 

goulielmaki
Η Βάσω Γουλιελμάκη καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε για την πετυχημένη σειρά «Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

«Ήμουν σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά η σειρά. Μου αρέσει το χιούμορ και η αισθητική των παιδιών, τους πιστεύω πολύ. Ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί τους και τους είπα μόνη μου ότι θέλω», δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη που υποδύεται στη σειρά την Νία Λαλαμπίρδα, σύζυγο του βουλευτή Λαλαμπίρδα. «Είμαστε όλες σνομπ στο Κουδουνάρι. Προσπαθούμε η μία να ξεπεράσει την άλλη. Με τα λούσα της νομίζουμε ότι αυτό είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε».

Η ηθοποιός ανέφερε ότι υπάρχει μια σκηνή στη σειρά που ακόμα δεν έχει προβληθεί την οποία δεν μπορούσαν με τίποτα να γυρίσουν από τα… γέλια.

«Κάνουμε μια δεξίωση σε ένα λόρδο, ο οποίος νομίζουμε ότι έχει σχέση με την βασιλική οικογένεια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κρύο, τα τακούνια και τις ατάκες που λέει ο καθένας που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε τη σκηνή από τα γέλια», δήλωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfbq1xvprbzt)

Η ηθοποιός απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών η ίδια δήλωσε: «Θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για εμένα. Να πιώ το καφεδάκι μου χωρίς να σκέφτομαι, να πάρω το παιδί, να μαγειρέψω. Η κόρη μου είναι 17 ετών. Τον Μάιο θα πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, μόνο όταν με ρωτάνε το συζητάω. Θα σπουδάσει Οικονομικά και Ιστορία. Θα πάει στην Αμερική, ζει και ο μπαμπάς της εκεί. Κάναμε χθες τις αιτήσεις».

Η Βάσω Γουλιελμάκη αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της έχει συμβεί στο παρελθόν και την έχει τρομάξει. «Ήταν λίγο εμμονικό. Ένα θαυμαστής έκλεινε μόνος του του ραντεβού. Έλεγε ‘Θα έρθω να σε δω την τάδε μέρα και την τάδε ώρα. Ερχόταν στο θέατρο και στο σπίτι μου. Φοβήθηκα. Πήρα κάποια μέτρα και ακόμη παίρνω. Κρατάω ακόμα τα μηνύματα για να τα δείξω αν χρειαστεί».





Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης