ΟΓιώργος Κόρομιμίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και από την κουβέντα δεν έλλειψε και ο Τριαντάφυλλος.
«Αποκαλώ “λουλούδι” τον Τριαντάφυλλο για να μην λέω το όνομά του. Είναι ένα άτομο με το οποίο δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, οπότε δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του», ανέφερε στην αρχή ο Γιώργος Κόρομι.
Όσον αφορά τα προσωπικά του, ο ίδιος τόνισε: «Δεν χωρίσαμε με την κοπέλα μου μετά το Survivor. Όσοι χώρισαν, είχαν προβληματικές σχέσεις. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον σύντροφό σου μετά από εφτά μήνες».
Για το All Star Survivor, ο Γιώργος Κόρομι είπε: «Φυσικά και θα πήγαινα, είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, το αγαπάω και θα το ξαναζούσα».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.