«Σασμός»: Η σχέση Βασιλικής - Μαθιού κινδυνεύει να μαθευτεί
Στο αποψινό επεισόδιο, στις 21:00 στον Alpha
Η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μία φορά, τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση. Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σεμίναγια μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική.
Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της και περιμένει με αγωνία την απόφαση της. Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής. Η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη