«Όλα για τη ζωή μας»: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία

«Όλα για τη ζωή μας»: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 08:50 στο Mega

ΜΙΧΑΛΗΣ_ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία μέσα από την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, γνωρίζουμε τους ανθρώπινους σωματότυπους και τις ανάγκες που έχει ο καθένας από αυτούς στη διατροφή και την άσκηση. Η εκπομπή απαντάει σε όλα τα ερωτήματά μας για το σωματότυπο: Πώς σχετίζεται με την αποθήκευση του λίπους στο σώμα; Ποια γυμναστική είναι καταλληλότερη για εμάς; Μπορούμε να αλλάξουμε τη σωματοδομή μας; Καλεσμένη στο στούντιο είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μιλάει για όσα κάνει προκειμένου να βελτιώσει το σώμα της.

Σε άλλες ενότητες της εκπομπής, ειδικοί μιλούν για τη ζήλια στις φιλικές σχέσεις, και μαθαίνουμε ασκήσεις για πρωινό stretching μετά τον ύπνο αλλά και τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται για τον πάγκο της κουζίνας.

_ΟΛΑ_ΓΙΑ_ΤΗ_ΖΩΗ_ΜΑΣ_


Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, η εκπομπή ασχολείται με το φλερτ και το πώς έχει αλλάξει εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και επικοινωνίας μέσα από υπολογιστές και κινητά. Για το φλερτ στη ζωή της, για τα όρια που πρέπει να υπάρχουν καθώς και για όσα την εμποδίζουν να φλερτάρει, μιλά η Βίκυ Κάβουρα.

Κλείσιμο
Στην εκπομπή αναλύονται επίσης οι διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και συμπεριφορές ανδρών και γυναικών, και δίνονται πρακτικές συμβουλές για την εκπαίδευση του σκύλου μας.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης