GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη, το bullying της Μαρίας και η παρενόχληση της Κυβέλης - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη, το bullying της Μαρίας και η παρενόχληση της Κυβέλης - Δείτε βίντεο

Τα σχόλια των κριτών για την αποχώρηση του Βασίλη, η δικαίωση της Άννας,  η πίεση της Κυβέλης και το concept συναισθημάτων

pjimage__24_
Με μια μεγάλη ανατροπή ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM 4, καθώς ένα από τα υποψήφια μοντέλα ανακοίνωσε οικειοθελώς την αποχώρησή του!
ο Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε να μην συνεχίσει στον διαγωνισμό μόντέλων, ανακοίνωσε στους 12 διαγωνιζόμενους ο Γιώργος Καράβας και ακολούθησε βίντεο που το μοντέλο εξηγούσε πως ο λόγος που επιστρέφει σπίτι του είναι η πίεση που νιώθει.

«Έχω βγει από το σπίτι του GNTM. Έχω αποχωρήσει οικειοθελώς και είναι μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη, απλά γενικά την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορεί να με επηρεάσει και στα σετ αλλά και στην απόδοσή μου. Το modeling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία στην οποία και αποφασίζω συνειδητά, αυτή η εμπειρία να λάβει τέλος εδώ».



Κλείσιμο
Η αποχώρηση του Βασίλη τελικά δικαίωσε την Άννα που είχε αναφέρει πριν από μερικές μέρες πως δεν το θέλει και πάρα πολύ και τότε οι περισσότεροι παίκτες έσπευσαν να τη διαψεύσουν.



Πίεση νιώθει όμως ακόμα ένας διαγωνιζόμενος. Ο λόγος για την Κυβέλη, η οποία εξομολογήθηκε πως δείχνει να περνά δύσκολες ώρες στο GNTM. Όπως είπε, νιώθει ότι δείχνει κάτι ψεύτικο και ότι δεν είναι αρεστή.

«Αυτό που με βασανίζει είναι ότι νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου, γενικά έχω μια πίεση να μην βγω σκύλ@, να μην βγω κακιά, να πιέζομαι, να είμαι χαρούμενη. Όχι ότι δείχνω κάτι ψεύτικο, απλά προσπαθώ να είμαι πιο ευχάριστη. Δηλαδή με έχουν κάνει να νιώσω ότι δεν είμαι ευχάριστη. Γενικότερα η παρέα μου έχει την άποψη ότι δεν είμαι αρκετά, πώς να το θέσω, αρεστή».



Τα συναισθήματα των παικτών του ριάλιτι μόδας του Star αυτή τη φορά θα έβγαιναν και στο πλατό, σε μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης. Οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε στα κλιπάκια τους να «ζωντανέψουν» τα συναισθήματα που βιώνουν βλέποντας όνειρο ή εφιάλτη και στην συνέχεια να κάνουν πασαρέλα.



Η σειρά της Κυβέλης ήρθε κι είχε να αντιμετωπίσει έναν εφιάλτη και να φέρει στο μυαλό της άσχημες καταστάσεις. Αρχικά, η νεαρή παίκτρια ανέφερε ότι έφερε κατά νου άσχημες στιγμές που έχει ζήσει με παρενόχληση και σε ερώτηση του Γιώργου Καράβα αρνήθηκε να απαντήσει για το αν της έχει συμβεί κάτι προσωπικά. Ωστόσο, στην συνέχεια ανοίχτηκε κι αποφάσισε να πει ορισμένες λεπτομέρειες: «Ναι, έγινε στα 15. Δεν μπορώ να πω πως έχω ξεπεράσει τα βιώματα που είχα με την παρενόχληση αλλά με καλή θέληση και δουλειά, όλα τα καταφέρνεις.»



Παρενόχληση νιώθει και η Μαρία, η οποία θεωρεί ότι δέχεται bullying από την παρέα των "quadrifoglio”. Η ίδια μιλώντας με τους συμπαίκτες της αποκάλυψε ότι ο Ναπολέων θα της έδινε το μειονέκτημα γιατί της έχει πει ότι απορεί πως εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στον διαγωνισμό. "Μού έλεγαν μονίμως πρόσεχε και θα πάρεις το disadvantage… Πολλές φορές με έχουν υποτιμήσει και πως βρίσκομαι στην δωδεκάδα και αυτό με ενοχλούσε. Έπεφτα γιατί νόμιζα ότι εγώ είμαι λάθος και το βλέπω εξωφρενικό. Μετά κατάλαβα, ότι εφόσον με ενοχλεί, πρέπει να μιλήσω. Τους το είπα stop κι ότι δε νιώθω καλά. Δικαιολογούσα πολλά πράγματα αλλά ήρθε η στιγμή να μιλήσω" είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια στην κάμερα.





Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης