Θλίψη για την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό

Θλίψη για την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου τους τελευταίους μήνες ζει στη Νότιο Αφρική

Sarlin
Πολύ στενοχωρεμένη είναι αυτές τις ημέρες η Σαρλίν του Μονακό, καθώς έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της.

Η πριγκίπισσα του Μονακό έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο μικρός μου άγγελος πέθανε χθες βράδυ. Θα μου λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά τη σκυλίτσα της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου τους τελευταίους μήνες ζει στη Νότιο Αφρική, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Σε πολλούς έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση η μακρά απουσία της από τα παιδιά της, αλλά και οι πρόσφατες φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται αδυνατισμένη και κουρασμένη.

Σε συνέντευξη, που είχε δώσει πριν από ένα μήνα, η σύζυγος του 63χρονου πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, που από τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται στην Νότιο Αφρική, ανέφερε πόσο της λείπουν τα παιδιά της και τόνισε ότι «αν υπάρχει κάποια μητέρα εκεί έξω που έχει αποχωριστεί τα παιδιά της επί μήνες θα αισθάνεται το ίδιο όπως κι εγώ». 

Στην ίδια συνέντευξη η Σαρλίν μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, που την έχει καθηλώσει στην γενέτειρά της και είπε ότι έχει ήδη υποβληθεί σε μια επιτυχή επέμβαση, αισθάνεται καλά και δυνατή, αλλά θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μια τελευταία επέμβαση, πριν εγκαταλείψει τη Νότιο Αφρική για να επιστρέψει στο πλούσιο πριγκιπάτο.

Δείτε το βίντεο: Πότε θα επιστρέψει στο Μονακό η πριγκίπισα Σαρλίν 
Κλείσιμο


Η ανάρτηση στο Instagram για το  σκυλάκι της που πέθανε



Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είχε δηλώσει πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο πριγκιπάτο και στα δύο παιδιά της, τον 6χρονο διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ζακ και την δίδυμη αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. 
Η γοητευτική Σαρλίν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ενότητα των Ζουλού της Νοτίου Αφρικής, η οποία έχει δεχθεί πλήγμα μετά τον θάνατο του βασιλιά Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι τον περασμένο Μάρτιο και τον ατέρμονο πόλεμο για τον θρόνο, που ξέσπασε αμέσως μετά μεταξύ των πέντε συζύγων και των 28 παιδιών του.

Στενή φίλη του βασιλιά των Ζουλού η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική για να παρευρεθεί στην κηδεία του και έκτοτε, μια λοίμωξη ωτορινολαρυγγολογικής φύσεως την κράτησε μακριά από το Μονακό.








Βέβαια, οι «κακές γλώσσες» και τα σχετικά δημοσιεύματα σε γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά περιοδικά δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν πως ο γάμος της Σαρλίν και του Αλβέρτου περνά σοβαρή κρίση εδώ και μήνες, από όταν 34χρονη Βραζιλιάνα ζητά από τον γόνο των Γκριμάλντι να αναγνωρίσει την 15χρονη κόρη της ως βιολογικό του τέκνο. Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε το 2005, την ίδια περίοδο που ο πρίγκιπας έβγαινε με την Σαρλίν ενώ είχε, ήδη, αποκτήσει δύο εξώγαμα τέκνα.


Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στα γυρίσματα του Rust: Η Χιλάρια Μπάλντουιν σπάει τη σιωπή για τον θανατηφόρο πυροβολισμό του συζύγου της Άλεκ

GNTM 4: Η δοκιμασία «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πρωταγωνιστής» έστειλε εκτός τον Θάνο - Δείτε βίντεο

Επεισόδια στο Γουέστ Χαμ-Τότεναμ: Τρομερό ξύλο μεταξύ οπαδών στο Λονδίνο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης