Ο Κ. Τζ. Άπα φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο ρόλο του και τον απολαμβάνει μια χαρά. Και δεν είναι κάποιος ρόλος σε ταινία ή σειρά αλλά ο πιο σημαντικός της ζωής του. Αυτός του πατέρα! Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός, τραγουδιστής και μουσικός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει πάρει ένα μπουκάλι γεμάτο μητρικό γάλα μέρος του οποίου ρίχνει στον πρωινό του καφέ.
Αν και ο Κ. Τζ. Άπα και η Κλάρα Μπέρι δεν έχουν επισήμως παντρευτεί εκείνος την αποκαλεί γυναίκα του. «Η γυναίκα μου είναι μια μηχανή γάλακτος και μου αρέσει», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο όπου φαίνεται να πίνει μια γουλιά από τον καφέ πριν χαμογελάσει στην κάμερα. Η νέα μαμά απαντά: «Χαίρομαι που ταΐζω την οικογένειά μου».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας