Φίλιππος Νιάρχος: Τα γενέθλια του μεγιστάνα - 'Εκλεισε τα 67 του χρόνια

Φίλιππος Νιάρχος: Τα γενέθλια του μεγιστάνα - 'Εκλεισε τα 67 του χρόνια

Ο πρωτότοκος γιος του Σταύρου Νιάρχου είχε τα γενέθλιά του  και δέχθηκε ευχές από μακριά, αλλά και... δια ζώσης από τα παιδιά και τα αδέρφια του

niarxos_philippos
Ο κύριος με την βερμούδα και το μπλε πουκάμισο που συνόδευε μια χαριτωμένη νεαρή δεν έγινε εύκολα αντιληπτός από τους λίγους παραθεριστές στο φθινοπωρινό Ποζιτάνο, εκείνο το απόγευμα που το ημερολόγιο έδειχνε 23 Οκτωβρίου του 2016.

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό και λίγες ώρες μετά η νεαρή που δεν άλλη από την Ευγενία Νιάρχου ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Philip_Niarchos_evgenia_Niarchou


O κύριος ήταν ο πατέρας της Φίλιππος Νιάρχος και στην λεζάντα που συνόδευε την φωτό η νεαρή κληρονόμος έγραψε: «Εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στον δικό μου ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ».

Πέντε χρόνια μετά ο μεγιστάνας Φίλιππος Νιάρχος γιόρτασε τα 67 του χρόνια ευρισκόμενος το περασμένο Σάββατο πιθανότατα στην αγαπημένη του Ελβετία.

Ο γιος του Τεό επικοινώνησε με βιντεοκλήση για να του ευχηθεί τα χρόνια πολλά και ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον πατέρα του να χαμογελάει έχοντας μια πλούσια γενειάδα.

IMG_3766


Η κόρη του Ευγενία που βρισκόταν στην Αθήνα για τους γάμους του Φίλιππου Γλίξμπουργκ με την Νίνα Φλορ, αφού μίλησε μαζί του ανέβασε κι αυτή ένα story στο Instagram.

Κλείσιμο
Σε αυτό έβαλε μια φωτογραφία του πατέρα της πιο νέου γράφοντας: «Mr PSN’S BDAY TODAY αποκαλύπτοντας και την ημερομηνία των γενεθλίων του, η οποία δεν υπάρχει ούτε στο λήμμα του Φίλιππου Νιάρχου στη Wikipedia.

IMG_3768


Ευχές δέχτηκε και από την μικρή του κόρη Ηλέκτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γιόρτασε την σημαντική αυτή μέρα με τα αδέρφια του Σπύρο και Μαρία αλλά και λίγους στενούς φίλους του, πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μακριά από τα φλας

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια με μόνη εξαίρεση την Ευγενία, δεν αρέσκεται στο «φαίνεσθαι» και μέχρι σήμερα τα τρία αδέρφια δεν έχουν παραχωρήσει ποτέ συνέντευξη.

Ο 67χρονος Φίλιππος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στον κόσμο έχοντας πάρει το μικρόβιο από τον πατέρα του Σταύρο Νιάρχο.

Λατρεύει τον Ρενουάρ, τον Πικάσο, τον Βαν Γκονγκ αλλά έχει εντρυφήσει και στην μοντέρνα τέχνη αγοράζοντας έργα του Ουόρχολ, ο οποίος είχε δημιουργήσει έργο πάνω σε μια ακτινογραφία κρανίου του Φίλιππου Νιάρχου που την ονόμασε «Philip’s Scull».

Θεωρείται ο άνθρωπος που εκτίναξε τις τιμές στα έργα του Ζαν Μισέλ Μπασκιά όταν στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 αγόρασε μια αυτοπροσωπογραφία του καλλιτέχνη για 3.300.000 δολάρια.

Μέχρι τότε κανένας πίνακας του Μπασκιά δεν είχε πιάσει το ένα εκατομμύριο, δείγμα του αισθητηρίου που διαθέτει ο Φίλιππος Νιάρχος και όπως έγραψαν μετά οι ειδικοί ήταν αυτός που έχρισε mega star τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Γεννηματά: Την αποχαιρετώ με σεβασμό, έγινε σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες

Ο ΕΜΑ ξεκίνησε την αξιολόγηση του φαρμάκου της Merck

Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα θέρμανσης - Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση, πώς θα κάνετε αίτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης