«Αυτοψία»: Πρεμιέρα για τον Αντώνη Σρόιτερ με ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης
Έρευνα, αποκάλυψη κι ενημέρωση - Πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 00:30
Με ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης επιστρέφει στις οθόνες μας η «Αυτοψία» με τονΑντώνη Σρόιτερ, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στις 00:30.
Ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής πραγματοποιεί αυτοψία στις φυλακές Τρίπολης, τις φυλακές των στιγματισμένων.
Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπαίνει στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Καταγράφει τα κελιά, τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα τους.
Οι κρατούμενοι μιλούν, στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή. Μιλούν, ακόμα, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Αυτοψία», πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 00:30.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.