Κόνι Μεταξά και Αντώνης Δημητριάδης: Οι πρώτες τους δηλώσεις για την παρουσίαση του Mega Star

Κόνι Μεταξά και Αντώνης Δημητριάδης: Οι πρώτες τους δηλώσεις για την παρουσίαση του Mega Star

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα, που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα

mega_konnie_antonis
Η κάμερα του "MEGA Καλημέρα" βρέθηκε στα γυρίσματα του "MEGA STAR" που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 16:30 στο MEGA με παρουσιαστές την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

«Νιώθω παράξενα που παρουσιάζω το MEGA STAR. Τόση πολλή ευθύνη δεν είχα ξανά. Ευτυχώς είμαστε μαζί με τον Αντώνη και έχουμε τρομερή χημεία. Έχω άγχος, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, θα μας έρθει σιγά σιγά… Έλειπα από την Ελλάδα όταν έπαιζε το MEGA STAR, αλλά η Ναταλία Γερμανού μου έδωσε την ευχή της», δήλωσε η Konnie Μεταξά.

Δεν έχει σκεφτεί ακόμα το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, το μόνο μου την νοιάζει είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει και να περνάει καλά. Όπως δήλωσε, ο σύντροφός της κι εκείνοι είναι αντίθετοι χαρακτήρες. «Εγώ είμαι πιο… καλλιτέχνης», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cex7j4tezdu1)


«Η Konnie είναι μοναδική, είναι άψογη σε όλα!», είπε ο Αντώνης Δημητριάδης και πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει με την Ναταλία Γερμανού, με την οποία βρίσκονται μαζί στο MYRADIO 104,6.

Ο Αντώνης Δημητριάδης αποκάλυψε πως ο Αντώνης Ρέμος ήταν εκείνος που έφερε στη συναυλία τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ μίλησε και για την κόρη του. «Η κόρη μου με βλέπει στην τηλεόραση και λέει “μπαμπάς, μπαμπάς, MEGA SΤΑR ξεκινάει!”. Η κόρη μου είναι 4,5 ετών και μου διαλέγει τα ρούχα που θα βάλω. Κάνει παρέα με την κόρη του Αντώνη Ρέμου».

Τέλος, ο Αντώνης Δημητριάδης αναφέρθηκε και στον θάνατο του Mad Clip. «Είμασταν μαζί στο γάμο πριν το δυστύχημα. Ήταν έξω καρδιά… δεν θέλω να φανταστώ τι είχε να προσφέρει ακόμα».




Ειδήσεις σήμερα:


Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης