Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δράση της για τους σεισμόπληκτους και ο γάμος… φάρσα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δράση της για τους σεισμόπληκτους και ο γάμος… φάρσα

«Έχω έρθει σε επαφή με φορείς για τους σεισμόπληκτους και είναι ακατάλληλοι», λέει το μοντέλο

Dimitra_Alexandraki
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φάρσα που έκανε στον Νίκο Μουτσινά με το προσκλητήριο, μια φάρσα, όμως, που κανείς δεν κατάλαβε. Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης και στη δράση που έχει αναλάβει για τους σεισμόπληκτους.

«Μα δεν υπήρχε λόγος να γίνει χαμός, αφού όλοι γνωρίζουν το ύφος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά. Έχει ένα χιουμοριστικό ύφος όποτε για ποιον λόγο να γίνει τόσος χαμός για το τίποτα. Χαμός θα έπρεπε να γίνεται με τους σεισμόπληκτους που έχουν ανάγκη. Το είχαμε κανονίσει με την παραγωγή και κάναμε μια φάρσα στον Νίκο Μουτσινά, Όταν εγώ είπα ότι θέλω να κρατήσω την ημερομηνία του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί να πάω την επόμενη ημέρα και να πω πότε παντρεύομαι;», είπε το μοντέλο.

Όταν ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε, αν περίμενε το κοινό να ασχοληθεί με το έργο της για τους σεισμόπληκτους κι όχι με τον γάμο της, εκείνη απάντησε: «Έχει να κάνει με την ανθρωπιά. Δυστυχώς, η ανθρωπιά έχει χαθεί. Έχω έρθει σε επαφή με φορείς για τους σεισμόπληκτους και είναι ακατάλληλοι γιατί κοιτάνε πώς να τα φτιάξουνε μεταξύ τους και να επωφεληθούν πάνω στον πόνο και στη δυστυχία των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν, αφού υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, γι’ ακόμα μία φορά η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cex849wn5c81-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης