Kάιλι Τζένερ: «Οργή» στα social media για την κακή ποιότητα των μαγιό που λανσάρει - Την κατηγορούν για απάτη

Kάιλι Τζένερ: «Οργή» στα social media για την κακή ποιότητα των μαγιό που λανσάρει - Την κατηγορούν για απάτη

«Απάτη» αποδείχθηκαν τα μαγιό της Κάιλι Τζένερ - Κακή η ποιότητα και το ράψιμό τους - TikToker την «ξεμπρόστιασε» δημόσια

kylie_jenner
Αν και όλοι περίμεναν πώς και πώς το λανσάρισμα της νέας συλλογής μαγιό της Κάιλι Τζένερ, αποδείχτηκε πως τελικά δεν ήταν αυτό που πίστευαν.

Μετά την επιτυχία που έχουν γνωρίσει οι εταιρείες Kylie Cosmetics και Kylie Skin, που έχει ιδρύσει, οι θαυμάστριές της ενθουσιάστηκαν που θα έχουν την ευκαιρεία να αγοράσουν τα αγαπημένα τους σέξι μαγιό από την διάσημη επιχειρηματία της οικογένειας Καρντάσιαν.

Αν και στις φωτογραφίες, τα μαγιό φαίνονται εντυπωσιακά, ειδικότερα εφόσον είναι φορεμένα πάνω στην Κάιλι, η πραγματικότητα φαίνεται πως απέχει κατά πολύ από αυτό, που φαντάζεται ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.



Οι τιμές τους κυμαίνονται μεταξύ των 40-45 δολαρίων για τα μπικίνι, ενώ φτάνουν μέχρι τα 80 δολάρια, αν πρόκειται για κάποιο ολόσωμο σχέδιο.

Κλείσιμο


Οι αρνητικές κριτικές έχουν ήδη κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το κοινό να κατηγορεί την Κάιλι Τζένερ για «απάτη» και «εκμετάλλευση των θαυμαστών της».

Μία TikToker μάλιστα, δεν δίστασε να «ξεμπροστιάσει» την επιχειρηματία, αναρτώντας ένα βίντεο, που δείχνει ξεκάθαρα τους λόγους της απογοήτευσής της. Όπως φαίνεται, τα μαγιό της σειράς Kylie Swim χαρακτηρίζει η κακή τους ποιότητα, οι κομμένες ραφές, αλλά και το κακό ράψιμο.

@briannaxrenee the way it keeps getting worse🥴 #kyliejenner #kylieswim ♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire - September) - frickin weeb

Πέρα από το κακής ποιότητας, νάιλον ύφασμα που χρησιμοποιεί η εταιρεία, το οποίο μάλιστα, είναι σχεδόν διάφανο, φαίνεται ότι δεν δίνει την απαραίτητη σημασία τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην ραφή του μαγιό, με αποτέλεσμα πολλά από τα κομμάτια να έχουν ραφτεί διαφορετικά απ' ό,τι ορίζει το αρχικό σχέδιο.


@kindredl Kylie, bestie I’m afraid to tell you this #kylieswim #kyliejenner #scam ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Όπως κατέληξε στο βίντεό της, η ίδια θα αρκεστεί στο να φορέσει τα μαγιό που αγόρασε μέσα στο σπίτι μόνο, για τις ανάγκες των selfies που θα τραβήξει. Σε καμία περίπτωση, δεν θα το φορούσε στην παραλία, όπως αναφέρει, καθώς «θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις».



Ειδήσεις σήμερα:

Το Instagram πρόδωσε τον πανικό σε κλαμπ στην Πάτρα: Σύλληψη και λουκέτο για ανεμβολίαστους και όρθιους


Κοκαΐνη στο Κολωνάκι: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση του sushi bar με τους διάσημους πελάτες


Μίκης Θεοδωράκης: O άγνωστος «γιος» και η μυστική διαθήκη που ανοίγει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης