Eminem: Ανοίγει το νέο εστιατόριο του στο Ντιτρόιτ με την επωνυμία «Mom’s Spaghetti» - Δείτε βίντεο

Eminem: Ανοίγει το νέο εστιατόριο του στο Ντιτρόιτ με την επωνυμία «Mom’s Spaghetti» - Δείτε βίντεο

Το εστιατόριο είναι ένας φόρος τιμής στο εμβληματικό τραγούδι «Lose Yourself» - Δείτε το μενού

εμ3
Ράπερ, ηθοποιός, παραγωγός και τώρα ιδιοκτήτης εστιατορίου. Ο Έμινεμ αποφάσισε να ανοίξει εστιατόριο, το οποίο κάνει εγκαίνια σήμερα στην γενέτειρά του το Ντιτρόιτ και θα ονομάζεται «Mom's Spaghetti».

Το όνομα η «Μακαρονάδα της μαμάς» προέρχεται από το single του 2002 «Lose Yourself». Στο τραγούδι, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του «8 Mile», ο Eminem αναφέρει: «Οι παλάμες του είναι ιδρωμένες, τα γόνατα αδύναμα, τα χέρια βαριά / Υπάρχει ήδη εμετός στο πουλόβερ του, τα μακαρόνια της μαμάς».

Eminem - Lose Yourself (Official Video) (Explicit)


Σε μια τηλεοπτική διαφήμιση διάρκειας 30 δευτερολέπτων που προβλήθηκε στο τοπικό κανάλι WXYZ πριν λίγες ημέρες, ο Slim Shady εμφανίζεται να κάνει εμετό στο ποτάμι του Ντιτρόιτ ένα πακέτο με τα «Mom’s Spaghetti», πριν αποκαλυφθούν οι προτάσεις του μενού του σποτ, που περιλαμβάνουν μακαρόνια με και χωρίς κεφτεδάκια, καθώς και σάντουιτς s’ghetti.

Eminem launches "Mom's Spaghetti" in Detroit (Commercial, Sept. 24, 2021)
Κλείσιμο


Η διαφήμιση εξηγεί επίσης ότι στο χώρο του εστιατορίου θα λειτουργήσει ένα κατάστημα που απευθύνεται ειδικά στους Stans, τους θαυμαστές του Eminem, το οποίο θα ονομάζεται «The Trailer» και θα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Το «Mom’s Spaghetti» αποτελεί μέρος μιας συνεργασίας του Eminem με τον όμιλο εστιατορίων Union Joints, με τον οποίο είχε συμπράξει ο 48χρονος ράπερ και για τα προηγούμενα pop-ups εστιατόρια «Mom’s Spaghetti».

εμ1


Το νέο εστιατόριο βρίσκεται στην οδό 2131 Woodward Ave στο Motor City και έχει περιορισμένους χώρους, ωστόσο οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στο παράθυρο του χώρου. Μεταξύ των προσφορών είναι τα ομώνυμα μακαρόνια της μαμάς για 9 δολάρια, τα μακαρόνια της μαμάς με κεφτεδάκια για 12 δολάρια και το σάντουιτς "Sgetti - ζυμαρικά που ανακατεύονται ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί - για 11 δολάρια.

εμ2


Πέρα από το εστιατόριο, ο Eminem πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη, στο ρόλο ενός πληροφοριοδότη του FBI με το όνομα White Boy Rick, στη νέα σειρά του 50 Cent, BMF.


Ειδήσεις σήμερα:

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

Pfizer: Στον FDA τα δεδομένα για τη δοκιμή του εμβολίου σε παιδιά 5-12 ετών

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντιγριπικά εμβόλια στα φαρμακεία από την 1η Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης