Η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το πρώτο αμιγώς γυναικείο ζευγάρι στο μουσικό σόου, στην πρώτη τους εμφάνιση ερμήνευσαν το «Deja Vu» της Έλενας Παπαρίζου, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους κριτές.
«Τι αναμονή του αντρικού κοινού θα έχει κάθε επεισόδιο!», τους είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.