Κατερίνα Καραβάτου: Στις 13:50 στο Mega η πρεμιέρα του «Τι λες τώρα!»

Κατερίνα Καραβάτου: Στις 13:50 στο Mega η πρεμιέρα του «Τι λες τώρα!»

Μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις από αγαπημένα πρόσωπα της της showbiz και όχι μόνο

karavatou
Το ραντεβού είναι για σήμερα το μεσημέρι και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, φυσικά, στο MEGA. Η Κατερίνα Καραβάτου από αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται στην μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA και θα παρουσιάζει την εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Δυναμική, ειλικρινής, άμεση και με αληθινή ματιά, η Κατερίνα Καραβάτου έχει καταφέρει στα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας να αγγίξει τους τηλεθεατές, αφού μιλάει πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας, και να δημιουργήσει μαζί τους μία ουσιαστική σχέση.

Από σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 13:50, στο MEGA, η Κατερίνα Καραβάτου με την καλύτερη διάθεση θα απογειώνει τα μεσημέρια μας. Δίπλα της, θα βρεθεί η Μαρία Ηλιάκη, με την οποία συναντώνται ξανά στο πλατό, μετά από χρόνια. Την ομάδα της εκπομπής συμπληρώνουν οι Στέφανος Κωνσταντινίδης και Βασίλης Βλάχος με κέφι και χιούμορ.

Τι θα είναι όμως το «Τι λες τώρα!»; Μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις από αγαπημένα πρόσωπα της της showbiz και όχι μόνο, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό παρασκήνιο και την πληρέστερη ενημέρωση για εκείνα που απασχολούν την καθημερινότητά μας.

Το ραντεβού είναι για το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, φυσικά, στο MEGA.

Τι Λες Τώρα | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Σάββατο 25/9 13:50
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes


Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού


Big Brother: Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης