Πατέρας Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Big Brother» παντού - Ηχογραφούσε συνομιλίες ακόμα και μέσα από την κρεβατοκάμαρά της

Πατέρας Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Big Brother» παντού - Ηχογραφούσε συνομιλίες ακόμα και μέσα από την κρεβατοκάμαρά της

Νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Controlling Britney Spears» περιγράφει πώς η διάσημη τραγουδίστρα τα τελευταία 13 χρόνια ζούσε σαν να ήταν φυλακισμένη - Τι υποστηρίζουν οι αντίπαλες πλευρές

Spiars
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την ταραχώδη σχέση που είχε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πατέρα της. Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί για τη διάσημη καλλιτέχνιδα της ποπ.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο Τζέιμς Παρνέλ Σπίαρς και η εταιρεία ασφαλείας που είχε προσλάβει για να την «προστατεύει», διέθεταν έναν μηχανισμό στενής παρακολούθησης που κατέγραψε κρυφά και εν αγνοία της τις επικοινωνίες της ακόμα και μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, συμπεριλαμβανομένων και των συνομιλιών που είχε με το φίλο της. Σύμφωνα με τους New York Times αυτές οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο ντοκιμαντέρ των New York Times, με τίτλο «Controlling Britney Spears», το οποίο κυκλοφόρησε την χθες Παρασκευή ο Άλεξ Βλασόφ, ένας πρώην υπάλληλος της εταιρείας ασφαλείας, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS και ηχογραφήσεις στις οποίες είχε πρόσβαση κατά τη διάρκεια των εννέα ετών που ήταν βοηθός διευθυντή και υπεύθυνος επιχειρήσεων και κυβερνοασφάλειας της Black Box.

1st look at ‘The New York Times Presents: Controlling Britney Spears’ documentaryl GMA


Όπως είναι γνωστό η καταγραφή συνομιλιών σε ιδιωτικό χώρο αλλά και η παρακολούθηση μηνυμάτων κειμένου χωρίς να υπάρχει συγκατάθεση και από τις δύο πλευρές αποτελεί παραβίαση του νόμου στις ΗΠΑ. Ακόμα δεν έχει σαφηνιστεί αν το δικαστήριο που επέβλεπε την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γνώριζε ή είχε εγκρίνει την παρακολούθηση.

Κλείσιμο
Τα όσα υποστήριξε ο Άλεξ Βλασόφ είναι πραγματικά σοκαριστικά αν αναλογιστεί κανείς πώς ήταν η ζωή της Σπίαρς τα τελευταία 13 χρόνια που βρισκόταν υπό κηδεμονία.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η εταιρεία παρακολούθησης ήταν αδυσώπητη και βοηθούσε αρκετά άτομα που συνδέονταν με την κηδεμονία - κυρίως τον πατέρα της τραγουδίστριας – ώστε να ελέγχουν σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής της.

«Μου θύμισε πραγματικά κάποιον που ήταν στη φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Βλασόφ.

Τι λέει η πλευρά του πατέρα της Σπίαρς
Η πλευρά του πατέρα της Σπίαρς μέσω του δικηγόρου του μετά τις νέες αποκαλύψεις εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Όλες οι ενέργειές του ήταν μέσα στις παραμέτρους της εξουσίας που του είχε ανατεθεί από το δικαστήριο. Οι ενέργειές του έγιναν εν γνώσει και με τη συγκατάθεση της Μπρίτνεϊ, του διορισμένου από το δικαστήριο δικηγόρου της. Το ιστορικό του Jamie ως κηδεμόνα - και η έγκριση των ενεργειών του από το δικαστήριο - μιλούν από μόνα τους».

Τι λέει η πλευρά της εταιρείας παρακολούθησης
Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Black Box Security, Ένταμ Γιέμινι απέφυγε να δώσει λεπτομερείς εξηγήσεις και μέσω του δικηγόρου ανέφερε: «Ο κ. Γιέμινι και η Black Box συμπεριφέρονταν πάντα εντός επαγγελματικών, ηθικών και νομικών ορίων και είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για το έργο τους στη διατήρηση της ασφάλειας της Σπίαρς για πολλά χρόνια».

 «Ντροπιαστική παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ιδιωτική της ζωή», λεει η πλευρά της Σπίαρς
Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Σ. Ρόσενγκαρτ, ανέφερε σε δήλωσή του: «Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη υποκλοπή ή παρακολούθηση των επικοινωνιών της Μπρίτνεϊ -ιδιαίτερα των επικοινωνιών μεταξύ δικηγόρων-πελατών, οι οποίες αποτελούν ιερό μέρος του νομικού συστήματος- θα αποτελούσε ντροπιαστική παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ιδιωτική της ζωή και ένα τρανταχτό παράδειγμα στέρησης των πολιτικών της ελευθεριών. Η τοποθέτηση μιας συσκευής ακρόασης στο υπνοδωμάτιο της Britney θα ήταν ιδιαίτερα ασυγχώρητη και επαίσχυντη και επιβεβαιώνει τόσα πολλά από την οδυνηρή μαρτυρία της. Αυτές οι ενέργειες πρέπει να διερευνηθούν πλήρως».

Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes


Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού


Big Brother: Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης