Η παρουσιάστρια μίλησε για την ηθοποιό και ανέφερε πως παρά τις δηλώσεις της, με τις οποίες ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί, η ίδια της παραμένει πολύ συμπαθής. Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε η Μουτίδου.
«Η Σοφία μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και αυτό δεν αλλάζει. Με απογοήτευσε με αυτές τις δηλώσεις, δεν το περίμενα. Θεωρώ όμως ότι τον κόσμο τον απογοήτευσε πιο πολύ το ότι δεν ζήτησε καν συγγνώμη. Γιατί αστοχίες και λάθη μπορεί ανά καιρούς να κάνουμε πολλοί. Για εμένα όμως, γενικότερα είναι λάθος όλο αυτό. Και πίσω από την πλάκα και το χιούμορ, πολλές φορές λέγονται κάποιες αλήθειες, που είναι άκρως ρατσιστικές και ομοφοβικές», εξήγησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο καθένας -επειδή δεν μου αρέσει να κατηγοριοποιούμε κανέναν- μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του και την προσωπική του ζωή ό,τι θέλει, ό,τι γουστάρει. Δεν θα το κρίνουμε αυτό. Αν εμένα μου αρέσουν οι πολύ χηλοί τι σημαίνει αυτό; Το ίδιο που συμβαίνει και με τους στρέιτ, συμβαίνει και με τους γκέι. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος και ατόπημα της Σοφίας. Και περίμενα από την Σοφία να ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη. Μπορεί και να το κάνει, μην πέσουμε να την φάμε. Προσπαθεί να κάνει χιούμορ, θα μπορούσε απλά να ζητήσει μία συγγνώμη».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.