Αριάνα Γκράντε: Φοβάται ότι θέλουν να την σκοτώσουν - Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι έξω από το σπίτι της

Αριάνα Γκράντε: Φοβάται ότι θέλουν να την σκοτώσουν - Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι έξω από το σπίτι της

«Φοβάμαι για την ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου», ανέφερε η 28χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ και ζήτησε από τους δικαστές να επιβληθούν στον Μπράουν περιοριστικά μέτρα 

αριανα
Η Αριάνα Γκράντε φοβάται ότι ο άνδρας που συνελήφθη έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες πριν λίγες ημέρες και έφερε πάνω του ένα μαχαίρι θα επιχειρήσει να την σκοτώσει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Το γεγονός ότι ο κ. Μπράουν ερχόταν τακτικά στο σπίτι μου για πάνω από έξι μήνες με τρομοκρατεί», είπε η 28χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες σχετικά με τον 23χρονο συλληφθέντα Άχαρον Μπράουν.

«Φοβάμαι για την ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου», πρόσθεσε και ζήτησε από τους δικαστές να επιβληθούν στον Μπράουν περιοριστικά μετρα γιατί σε διαφορετική περίπτωση εκτιμάει πως θα συνεχίσει να έρχεται στο σπίτι της και να προσπαθεί να βλάψει την ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Γκράντε, ο ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες, αλλά και tour manager της, της αποκάλυψε πως ο Μπράουν επισκεπτόταν το σπίτι της ποπ σταρ από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στο δικαστήριο ότι δεν μοιράζεται τη διεύθυνσή της με το κοινό, επομένως «με τρομάζει το γεγονός ότι ο κ. Μπράουν μπόρεσε να καθορίσει πού κατοικώ» και υποστήριξε πως οι επισκέψεις του Μπράουν ήταν «σποραδικές» στην αρχή, αλλά έγιναν πιο συχνές - «σχεδόν κάθε μέρα, και μερικές φορές πολλές μέσα στην ημέρα» - τις τελευταίες δύο έως τρεις εβδομάδες.

Η Γκράντε ισχυρίζεται ότι στις 9 Σεπτεμβρίου περίπου στις 4:15 το απόγευμα, ο Μπράουν έφτασε στο σπίτι της, όπου τον συνάντησε η ιδιωτική ασφάλεια της στη συνέχεια αποχώρησε και επέστρεψε ξανά αργότερα εκείνο το βράδυ περίπου στις 10:20 με ένα μεγάλο κυνηγετικό μαχαίρι και όταν του ζητήθηκε να αποχωρήσει έγινε απειλητικός.

Κλείσιμο
μαχαιρι_αριανα


Η Γκράντε και ο μάνατζερ της είπαν, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ότι ο Μπράουν φώναξε «θα σε σκοτώσω εσένα και αυτήν» - αναφέροντας την 28χρονη.

Ο ντετέκτιβ Πίτερ Ντουμάνης επιβεβαίωσε ότι ο Μπράουν είχε ένα μαχαίρι στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού του όταν τον έψαξαν και είπε ότι ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.

Ένας δικαστής χορήγησε στην Αριάνα Γκράντε προσωρινή εντολή περιορισμού και σύμφωνα με το TMZ , ο Μπράουν εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση.

Για την υπόθεση αυτή έχει οριστεί ακρόαση στις 5 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης