Περικλής Λιανός: «Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»

Περικλής Λιανός: «Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ηθοποιό και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Periklos
«Ο πατέρας μου ήταν χασάπης, μου έλεγε "δεν έχει παιχνίδι, μπες στο χασάπικο να δουλέψεις". Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω κρεοπώλης ή να μου ανοίξει σούπερ μάρκετ», γνωστοποίησε και πρόσθεσε:

«Προερχόμενος από μία οικογένεια που είχε οικονομική άνεση, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, αλλά από το δέκα. Η χλιδή με ενοχλεί, αλλά θέλω να έχω οικονομική άνεση. Τη ζωή μου την πέρασα δουλεύοντας και διαβάζοντας. Δεν μου βγήκε η ανάγκη να έχω σύντροφο. Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να γίνω πατέρας. Τι να το κάνω καλέ το παιδί;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοποιητική, απρεπή συμπεριφορά μεταξύ ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου: «Η καταγγελία τότε που δικάσαμε έναν συνάδελφο, ήταν γιατί χαστούκισε έναν ηθοποιό και ο ηθοποιός το κατήγγειλε. Κι εμείς τον καταδικάσαμε σε πρόστιμο και σε κάποια πράγματα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βγήκαν τώρα. Τώρα εξαντλείται ο ποινικός κώδικας. Καταλαβαίνεις ότι ήρθε για ένα χαστούκι. Κι εδώ άλλοι έδερναν ανηλεώς κάποιους. Κάποιοι κατηγορούνται για ειδεχθέστατα εγκλήματα, για απόπειρες βιασμού, για βιασμούς, για το ένα, για το άλλο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefe3d25k62p-st)


Τέλος, μιλώντας σήμερα στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», ο Περικλής Λιανός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης. Αλλά κι εμείς οφείλαμε σε κάποιες συμπεριφορές εκρηκτικές να πούμε “όπα, σταμάτα”. Δεν το είπε κανείς. Δεν το έλεγε κανείς από τον παραγωγό μέχρι τον τελευταίο ηθοποιό. Κάποια ονόματα θα έπρεπε να το πουν. Γιατί δεν το είπε κανένας; Ο καθένας για άλλους λόγους», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά όχι την ίδια, γιατί ξέραμε λίγο-πολύ. Άνθρωποι που έγλειφαν πατόκορφα αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς που είναι προφυλακισμένοι, βγαίνουν τώρα και τους κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης