Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»
Το μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της, καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή εργάστηκε ως σερβιτόρα στη Μύκονο
Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (21/9) η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον τρίτο κύκλο του «Greece’s Next Top Model».
Σχετικά με τον λαμπερό διαγωνισμό μόδας και ομορφιάς, δήλωσε: «Θα ξαναπήγαινα στο "GNTM". Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο "GNTM". Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα».
Αμέσως μετά τόνισε: «Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω. Αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο».
Στη συνέχεια, η μελαχρινή καλλονή πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί κατάφερα μέσα από το "GNTM" να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος…Είμαστε όλοι άνθρωποι».
Τέλος, για τη δουλειά της σε κρεπερί στο Νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, η ίδια αναρωτήθηκε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ, δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV