Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου θα ανέβαζαν στο θέατρο την «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ.
Το γραφείο Τύπου του Λάκη Λαζόπουλουανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους δεν θα λάβει μέρος στην προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο παράσταση στο θέατρο Βρετάνια.
«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση «Προδοσία», του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.