Η Κλέλια και η Άννη Πανταζή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς και οι δύο περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.
Η Κλέλια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ η Άννη τον όγδοο. «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα υπολογίζεις. Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν δέκα μήνες διαφορά», ανέφερε ηΚλέλια Πανταζή στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα».
Οι δύο αδερφές μάλιστα, αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής και το φύλο των μωρών τους. Συγκεκριμένα, είναι αγοράκια!!
Παρά την προχωρημένη τους εγκυμοσύνη, δεν απέχουν από καμία προπόνηση.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας