Κλέλια και Άννη Πανταζή: Έγκυες και οι δύο αδερφές – Φωτογραφία

Κλέλια και Άννη Πανταζή: Έγκυες και οι δύο αδερφές – Φωτογραφία

Οι πρώην αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής έχουν από ένα παιδάκι η καθεμία

Klelia_Anny
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι αδερφές Πανταζή. Η Κλέλια και η Άννη διανύουν την δεύτερη εγκυμοσύνη τους και το ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Τόσο η Κλέλια, όσο και η Άννη Πανταζή δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες με τα παιδάκια τους και τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες.

«Boom, double baby boom, θα είναι θρυλικό, περιμένετε το», έγραψαν στις αναρτήσεις τους.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τις εγκυμονούσες Κλέλια και Άννη Πανταζή.



Το πρωί της Δευτέρας η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε σε ποιον μήνα βρίσκονται αλλά και ότι θα ήθελε ένα κοριτσάκι.

«Βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει δεν γίνεται έτσι και αλλιώς αυτό. Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννυ ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα.

Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού, εγώ δεν ξέρω ακόμη τι έχω θα δούμε τώρα που θα γυρίσω και θα κάνω εξετάσεις. Από την μία δεν έχω διαφορετικά συμπτώματα από αυτά που είχα στον γιο μου, αλλά από την άλλη θα ήθελα και ένα κοριτσάκι όποτε το σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

Κλείσιμο
Η Κλέλια έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγο της Λευτέρη Τσάκαλο, ενώ η Άννυ έχει μία κόρη με τον αγαπημένο της Χριστόφορο Χούμα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Mamma Mia No3» στην Κρήτη με παραγωγούς Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον

Μύκονος: Τσουβάλια από άμμο με σήμα το δολάριο - Το εντυπωσιακό έργο του Alec Monopoly στη Ψαρρού

Euro 2020: Η Ιταλία στην κορυφή της Ευρώπης – Καρέ καρέ η «άλωση» του Γουέμπλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης