Mad Clip - Αρετή: Τα λόγια που είχε πει σε φίλη του για την πρώην σύντροφό του

Mad Clip - Αρετή: Τα λόγια που είχε πει σε φίλη του για την πρώην σύντροφό του

Μπορεί οι δυο τους να είχαν χωρίσει πρόσφατα έτρεφαν όμως βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο – Τα λόγια αγάπης και η σχέση τους που κράτησε τέσσερα χρόνια

madclip_areti
Ο Mad Clip τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του, τους θαυμαστές του και το χώρο της μουσικής.

Όπως είναι γνωστό ο 34χρονος μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο.

Στο ίδιο γάμο εκτός από πολλούς καλλιτέχνες ήταν καλεσμένη και η πρώην σύντροφός του η Αρετή. Το μελαχρινό κορίτσι και ο Mad Clip είχαν σχέση για τέσσερα περίπου χρόνια. Ο χωρισμός τους είχε γίνει στο πρόσφατα παρελθόν και από ότι φαίνεται οι δυο τους διατηρούσαν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Στενή φίλη του πρώην ζευγαριού η οποία μέσα από τα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της Αρετής..

madclip_areti1



Κλείσιμο
madcl_1

«Μου είπες πρόσεχε την! Τα μάτια σου 14! Την αγαπώ! Και εγώ με το δικό μου τρόπο αν και θα είμαι Αγγλία θα στην προσέχω! Ήμουν είμαι και ΘΑ ΕΙΜΑΙ δίπλα στην Αρετή μας! Σου είπα; Ζήσε! Κάνε αυτό που πιστεύεις εσύ είναι καλύτερο για εσάς», γράφει η φίλη τους στην ανάρτησή της.

Areti_-Mad_Clip_Story


Mad Clip - Αρετή: Το love story

Ο Mad Clip και η Αρετή είχαν μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης. Ο μουσικός μιλώντας για εκείνη είχε πει: «Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι».




Μάλιστα πριν μερικούς μήνες μέσα από το Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της της ευχόταν αγάπη μέχρι τον θάνατο: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή».

Τα συναισθήματα που έτρεφε ο Mad Clip ήταν τόσο βαθιά και ήταν για εκείνον η μούσα του. Το τραγούδι με τίτλο «Αρετή» τα λέει όλα

Mad Clip - Areti - Official Audio Release




Ειδήσεις σήμερα:

Ρυθμίσεις χρεών: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις 100 - 120 δόσεις και ακολουθούν οι 72 δόσεις

Δεν προσγειώθηκαν δύο αεροπλάνα στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας λόγω κακοκαιρίας

ΗΠΑ: Πρώην πεζοναύτης πυροβόλησε και σκότωσε 4 ανθρώπους, ανάμεσά τους βρέφος - Τραυματίστηκε βαριά 11χρονο κορίτσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης