Η οικογένεια είναι πάνω από όλα για τη Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και μοντέλο προέρχεται άλλωστε από πολύ δεμένη οικογένεια και έχοντάς της ως φωτεινό παράδειγμα δημιούργησε και η ίδια τη δική της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είναι full time μαμά. Εκτός βέβαια από τον Σάββα και την Αναστασία, η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, Ούρσουλα και τη γιαγιά της, Αλέκα.
Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο προφίλ της μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής της. Τρεις γενιές ποζάρουν μαζί, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «3 γενιές».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή