Η Δούκισσα Νομικού άφησε για λίγο το νησί των ανέμων, τη Μύκονο και πέρασε μερικές ημέρες στη Σχοινούσα μαζί με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδάκια τους, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια ως γνήσια λάτρης των social media δημοσίευσε φωτογραφίες της με την οικογένεια της από τη παραμονή της στο νησί και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την συγκίνηση της από την επίσκεψη της στο Κυκλαδονήσι.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.