Η Ιωάννα Τούνη που μετρά χιλιάδες followers στον λογαριασμό της στο instagram, έλαβε αρκετά μηνύματα τα οποία την... κατηγορούσαν πως παρέλειψε να «αποχαιρετήσει» τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Mad Clip.
Η ίδια μάλιστα αισθάνθηκε υποχρεωμένη να απαντήσει μέσω του λογαριασμού της στο instagram:
«Έχω λάβει σήμερα ένα χαμό μηνύματα ένα τόσο τραγικό συμβάν… Και ποσό αναίσθητη είμαι που δεν ανέβασα κάτι! Έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως ο κόσμος θρηνεί και συμπάσχει μέσα από stories και instagram. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Madclip. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μ. Θεοδωράκη. Εύχομαι ολόψυχα καλό παράδεισο! Αυτό βέβαια το ευχήθηκα και πριν… Αλλά μάλλον αν δεν το ανεβάσω στο instagram δεν πιάνεται», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.