Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο...

Μαρία Μενούνος: Πριν πέντε χρόνια η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο...

«Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω», αναφέρει η δημοσιογράφος

Menounos_Mum
Η Μαρία Μενούνος πριν από μερικούς μήνες έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο. Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται στιγμές από την ιδιωτική της ζωή.

Σαν χθες πριν από πέντε χρόνια η μητέρα της είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον εγκέφαλο τέταρτου σταδίου…

Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της. Χθες προέβη σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε φωτογραφίες με την Λίτσα Μενούνος από τη δύσκολη περίοδο που έζησε.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες:
«Σήμερα θα ήταν η πέμπτη επέτειος από τη διάγνωση της μαμάς μου. Πριν πέντε χρόνια, έκατσα στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, όταν ο γιατρός της είπε ότι έχει γλοιοβλάστωμα. Καρκίνο στον εγκέφαλο στο τέταρτο στάδιο. Η μαμά τον κοίταξε και του είπε “ok”. Δεν ήθελα να κάνω άλλες ερωτήσεις μπροστά της, καθώς ήθελα να την προστατεύσω από αυτό, όσο περισσότερο μπορούσα. Είχα ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και ήξερα ότι δεν είναι καλό και έψαχνα έναν τρόπο να πετάξει με ασφάλεια στο Los Angeles.
Είμαι ευγνώμων για όλους τους νευροχειρουργούς, που πήρα συμβουλές και μου είπαν ότι θα ήταν ένα ρίσκο που άξιζε. Που με βοήθησαν που μου έδωσαν το κουράγιο να κάνω όσα ένιωσα ότι ήταν καλύτερα για εκείνη. Στο L.A. θα είχαμε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού. Το σπίτι μου, τους φίλους μου. Έτσι πήγαμε με το αεροπλάνο στο σπίτι της και προσέλαβα μία νοσοκόμα στην πτήση για να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλής. Μου λείπει απίστευτα πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Είναι ακόμη φρέσκο. Προσπαθώ να χαμογελάω περισσότερο από όσο κλαίω. Αυτή ήταν η παράκλησή της. Μου είχε πει πως αν κάτι συμβεί “να συνεχίσεις να χαμογελάς”. Φιλιά».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Νεφώσεις και πιθανές βροχές στα δυτικά, υψηλές θερμοκρασίες και αεράκι σε όλη τη χώρα

Αφγανιστάν: Στην τελική φάση η επιχείρηση εκκένωσης στη σκιά «συγκεκριμένης και αξιόπιστης» απειλής

Κορωνοϊός: Ο εμβολιασμός μοναδική «ασπίδα» στο 4ο κύμα - Ανησυχία από την αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης