Ντιλέτα Λεότα: Η απουσία του Τζαν Γιαμάν από το πάρτι γενεθλίων της «πυροδότησε» τις φήμες χωρισμού

Ντιλέτα Λεότα: Η απουσία του Τζαν Γιαμάν από το πάρτι γενεθλίων της «πυροδότησε» τις φήμες χωρισμού

Έλειπε από τα 30ά γενέθλιά της ο Τούρκος ηθοποιός - Τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει - Έκαναν την τελευταία τους κοινή εμφάνιση τον Ιούνιο στο Euro 2020

ntileta334
Ως γνωστόν, η Ντιλέτα Λεότα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των Ιταλικών media.

Πρόσφατα, η εντυπωσιακή αθλητικογράφος γιόρτασε τα 30 γενέθλιά της, διοργανώνοντας ένα πάρτι - υπερπαραγωγή, από το οποίο δεν φαίνεται να έλειπε τίποτα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε...

Αν και η ίδια «έλαμπε» κυριολεκτικά μέσα στο χρυσό φόρεμά της και φαινόταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη, από το πλευρό της έλειπε ο εντυπωσιακός Τούρκος σύντροφός της, Τζαν Γιαμάν.



Η σέξι ρεπόρτερ και ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο Τουρκικό σίριαλ «Φτερωτός Θεός» είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες.

Κλείσιμο
Αν και η σχέση τους έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες, οι δυο τους ακόμα και αν χωρίσουν, καταφέρνουν και τα ξαναβρίσκουν λίγο καιρό μετά. Μέχρι στιγμής, τα δημοσιεύματα  έκαναν λόγο για μία «μεγάλη αγάπη» , που σίγουρα δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της. Πλέον όμως, δεν μπορούν να βρουν κάποια πειστική δικαιολογία για την απουσία του ηθοποιού από το πάρτι των γενεθλίων της.



Το τελευταίο διάστημα, κανένας από τους δύο δεν έχει αναρτήσει κάποια κοινή δημοσίευση στα social media, ούτε έχουν δώσει ενδείξεις ότι είναι ακόμα μαζί, ενισχύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τις φήμες για έναν ακόμα χωρισμό. Η τελευταία τους κοινή φωτογραφία στα social media αναρτήθηκε στις 3 Ιουλίου. 



Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν ακόμα νωρίτερα, τον Ιούνιο, στην πρεμιέρα του Euro 2020, όταν παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα Ιταλία - Τουρκία.



Παρά το μικρό χρονικό διάστημα, που κρατάει η σχέση τους, ο Τζαν Γιαμάν δεν έχασε χρόνο και όχι μόνο της χάρισε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, αλλά φρόντισε να της γνωρίσει την οικογένειά του, όταν εκείνη τον επισκέφτηκε στην Τουρκία.

Βέβαια, είναι πολλοί, που διαφωνούν σχετικά με την αυθεντικότητα του ειδυλλίου τους. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σχέση τους δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα κόλπο μάρκετινγκ, που θα βοηθούσε στην φήμη και των δύο. 



Ωστόσο, η αλήθεια δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, ενώ και οι δύο αποφεύγουν να κάνουν την οποιαδήποτε σχετική δήλωση.




Ειδήσεις σήμερα: 

Ταλιμπάν: Βγάζουν λεφτά από τα... ναρκωτικά και τις απαγωγές - Πού θα στραφούν για οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό

Ψάχνουν τον επικίνδυνο Αλβανό «Τζιοβάνι» που έχει ρημάξει σπίτια σε όλη την Ελλάδα

Καιρός στην Αθήνα: Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης