Η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι προς τους βετεράνους στρατιωτικούς για την κατάσταση στο Αφγανιστάν

Η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι προς τους βετεράνους στρατιωτικούς για την κατάσταση στο Αφγανιστάν

Ενθαρρύνει τους στρατιωτικούς να ζητήσουν υποστήριξη ο ένας από τον άλλο

harry
Ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε μία ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού «Invictus Games», τον οποίο έχει ιδρύσει και απευθύνθηκε στους βετεράνους στρατιωτικούς, με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Στην ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Χάρι ενθάρρυνε τους στρατιωτικούς να ζητήσουν υποστήριξη ο ένας από τον άλλο, όσο η κατάσταση συνεχίζεται.

Να θυμίσουμε ότι ο θεσμός Invictus Games, που ίδρυσε ο πρίγκιπας Χάρι, αφορά στρατιωτικούς και βετεράνους πολέμου, οι οποίοι κάθε χρόνο παίρνουν μέρος σε διάφορα αθλήματα. Μάλιστα, την φετινή χρονιά, ο ίδιος ο Δούκας του Σάσσεξ ανακοίνωσε πως θα κινηματογραφήσει την φετινή εκδήλωση για τη νέα σειρά του Netflix, «Invictus Games».

Στην ανακοίνωση έγραφε: «Αυτό, που συμβαίνει στο Αφγανιστάν έχει απήχηση σε όλη την παγκόσμια κοινότητα Invictus. Πολλά από τα κράτη, που λαμβάνουν μέρος και οι συναγωνιστές της οικογένειας των Invictus Games είναι δεμένοι με την εμπειρία της θητείας στο Αφγανιστάν τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εδώ και πολλά χρόνια, συναγωνιζόμαστε μαζί με την ομάδα του Αφγανιστάν στο Invictus Games. Ενθαρρύνουμε λοιπόν, όλους όσους βρίσκονται στο δίκτυο του οργανισμού Invictus, αλλά και την ευρύτερη στρατιωτική κοινότητα, να επικοινωνήσει ο ένας με τον άλλο και να προσφέρει υποστήριξη».



Στο παρελθόν, κατά την 10ετή του θητεία στον βρετανικό στρατό, ο Δούκας του Σάσσεξ είχε βρεθεί δύο φορές σε αποστολή στο Αφγανιστάν.




Ειδήσεις σήμερα

Ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Κορωνοϊός: Στα 2.218 τα κρούσματα - 13 νεκροί, 250 οι διασωληνωμένοι

Στις αυλές σπιτιών η φωτιά στην Κερατέα – Μάχη να μην περάσει στον Εθνικό Δρυμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης