Βασίλειος Κωστέτσος: Στηρίζει την Βόρεια Εύβοια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Βασίλειος Κωστέτσος: Στηρίζει την Βόρεια Εύβοια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ενθαρρύνει τον κόσμο να στηρίξει την περιοχή, προκειμένου να ανακάμψει μετά τις φωτιές

κωστετσος_2
Στην Βόρεια Εύβοια βρίσκεται ο Βασίλειος Κωστέτσος, προκειμένου να στηρίξει την περιοχή, μετά την καταστροφή που υπέστη από τις πυρκαγιές, που ξέσπασαν.

Ο σχεδιαστής μόδας ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας πως η στήριξη στην Εύβοια αυτό το διάστημα αποτελεί επιτακτική ανάγκη, για να ανακάμψει.

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα μίας φωτογραφίας που ανάρτησε, έγραψε: «Ουτε Μύκονο ούτε Κουφονήσια ούτε ούτε ούτε…..Να στηρίξουμε όσο μπορούμε την υπέροχη μαγευτική Εύβοια! Εδώ στον πεντακάθαρο παραλιακό πεζόδρομο στο Πευκί χωρίς τυμπανοκρουσίες και νεοπλουτισμό αλλά πραγματική καλοκαιρινή Ελλάδα διακοπών! Ας κάνουμε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν αυτοί που ψηφίζουμε και μας κυβερνούν!Να στηρίξουμε την Ελλάδα μας!»



Μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα στιγμιότυπο από την μονή του Οσίου Δαυίδ, που κάποτε ήταν κρυμμένη ανάμεσα στο πράσινο, αποτυπώνοντας έτσι την καταστροφή του φυσικού τοπίου στην περιοχή.

Κλείσιμο


Τέλος, η πιο πρόσφατη δημοσίευσή του είναι και η πιο συγκινητική. Ο Βασίλειος Κωστέτσος γονατιστός ανάμεσα στο καμμένο δάσος, να κρατάει το πρόσωπό του ανάμεσα στα χέρια του.

Στην λεζάντα γράφει: «Γονάτισα….Έκλεισα τα μάτια μου κρατώντας τα δυο μου χέρια σφιχτά στο πρόσωπο μου και είπα….Παναγία μου!Βάλε μυαλό στους ανθρώπους….Η Καταστροφή καταστρέφει και την ψυχή μας…..Δεν Δάκρυσα….ο θυμός μου ήταν και είναι τόσο μεγάλος για την αναισθησία που διακρίνει…..κάποιους ανθρώπους…Το θέαμα Δεν περιγράφεται με λόγια…ούτε τα αισθήματα που Νοιώθω…. Ας είναι το τελευταίο έγκλημα στην Ελλάδα μας….Ας Αγαπήσουμε Επιτέλους αυτό τον Άγιο Τόπο……»





Ειδήσεις σήμερα

Ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς - Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Κορωνοϊός: Στα 2.218 τα κρούσματα - 13 νεκροί, 250 οι διασωληνωμένοι

Στις αυλές σπιτιών η φωτιά στην Κερατέα – Μάχη να μην περάσει στον Εθνικό Δρυμό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης